Originally posted by mmajstor
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Originally posted by mmajstor View PostMislim da je postalo vise nego jasno da njihova igra zavisi iskljucivo, ISKLJUCIVO od Gordica i Ivanovica. Srecom po nas, pa Dzikic ne igra sa obojicom u petorci. E onako kako su oni stisli mRocestija maksimalnim pritiskom, tako isto bi trebalo mi da uradimo sa onim ko je u igri od njih dvojice.
Mozemo li mi to?
Nije za njih karakteristicno da ovako slabo sutiraju i u Moraci ne padaju ispod 38% i 8 pogodjenih trojki. Ako dobijemo uprkos njihvoh 10+ trojki na mecu svaka cast, ali ne verujem u to. Verujem u pobedu Radonjinim stilom, ubijanje igre i besomucno spustanje na centra, tu se slabije snalaze.You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Comment
-
@ Victor BG:
I da otpustimo Alimpijevića a da Top završi seriju, gori od ovog dunstera ne može da bude.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Jos nesto, bitno, sudije ne smiju onakav flop Sehovica da dozvole sto rece Ganac! Nama dosta kontakta pod kosem nije svirano, Lazicu svirase cistu izgubljenu loptu Doelmana... To kad je egal utakmica moze dobro da ukanali tim i odnos u odbrani.
Comment
-
Kapa dole i Rocestiu, vuce ekipu samo tako (znam, ima sumnjive pasove), Bjelica je decko ne blago, nego tesko retardiran. Feldin kriminalan al uleteo 2 minuta dobre igre gde nam je pomogao i to bi bilo to. Jankovic samo malo vise da razmislja i bio bi kralj, ovako uradi dobro i onda po pravilu zasere skroz.
Cak i Lesor je igrao solidno veceras, po meni bolje nego juce.
Omic je nas spasitelj veceras, namestio decko rucicu i pogadjao posle oba slobodna.
I dalje pored ociglednih problema zvezde, 2 mamlaza Feldin i Bjelica ne mogu da se probude iz svog sna i da urade nesto korisno.
I mnogo nas kostaju slobodna bacanja, generalno smo ocajni tu.
EDIT: Sad u petak napasti ih samo tako i odmah vratiti brejk, a 4ta ce obrni okreni biti na noz.
Comment
-
Originally posted by mmajstor View PostMislim da je postalo vise nego jasno da njihova igra zavisi iskljucivo, ISKLJUCIVO od Gordica i Ivanovica. Srecom po nas, pa Dzikic ne igra sa obojicom u petorci. E onako kako su oni stisli mRocestija maksimalnim pritiskom, tako isto bi trebalo mi da uradimo sa onim ko je u igri od njih dvojice.
Mozemo li mi to?"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Nije bas Omic resio mec vec nasi of skokovi...branili smo dobro sut za tri poena..po meni je to kay facts...bacanja su bila dobra ovaj mec sa tim ko ih je izvodio....nije da je Rocesti promasio 3 bacanja vec Lesort..Omic bio najbolji danas ali nije da je on bas prelomio mec...
Sad treba otici tamo pred izbore i resiti pricu...cenim da ce biti majstorica...ali videcemo...bice svaki mec kao prva dva....na par lopti...3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostHebali smo im nanu naninu. Napred Zvezdo!3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Originally posted by Ganac View Post@ Victor BG:
I da otpustimo Alimpijevića a da Top završi seriju, gori od ovog dunstera ne može da bude.
Comment
-
Originally posted by salelesa View PostPu fevgo ja ta ksena..
File, milas elinika ??"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
Comment