Omic izmislio kosarku za Lessora.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Sta ti je zivot, nepozeljan igrac delu navijaca donese pobedu i neku nadu u titulu. Buducnost opet lose sutirala i davno bi ovo bilo reseno da nije bilo glupavih licnih greski i cudnih odluka u napadu. U sustini, 3. mec serije, prvi u Podgorici bice do or die, ko to dobije, uzima i seriju i titulu i evroligu sledece sezone.You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Comment
-
Originally posted by Vule_89 View PostZvezda uzima sigurno jednu u Podgorici, stvarno je greota da Buducnost igra EL.."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Nas je spasio off skok..i ono srljanje gordica..kad je sutno brzu trojku..uglavnom..dobro..ali dole nas ceka pakao..3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Originally posted by NateHuffman View PostAu koja smo mi bezmuda ekipa. Sem dobrica i davidovca koji nemaju kvalitet da bi bili nosioci i konstantni ovo sve mis do misa. Nas je spasao alen omic!
Feldin opet ne moze da pogodi kad treba, ali zato je u mecevima sa Cedevitom i FMPom postavljao nove rekorde u sutu. Neozbiljno.
Bolji su ovo pojedinci od Buducnosti. Roca bi uvek pre Gordica (sta bi rekli ovde kada bi uzimao onakve trojke?), Feldina pre Gibsona, cak i centarska linija sa Perom nam je bolja od njihove. Problem je sto se Dangubic povredio i sto Antic ne igra pa se odbrana igra na autopilotu i zavisi da li ce protivnik biti suterski raspolozen ili podbaciti kao sada Buducnost.You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Comment
-
Pobedili smo i to je jedino dobro pored igre Omića. Ono što ne valja a sada želim da apostrofiram pored bezmudih Bjelice i feldina (kao i nazovi trenera) jeste suđenje koje je baš tendeciozno i perfidno, kada kažem tendenciozno mislim na štetu Zvezde, namerna kakva je Laziću u polufinalnoj seriji suđena, ovde se ne sudi, neki sumnjivi kontakti (ako ih ima) sude kao faul igračima Zvezde...faul Roča na Šehoviću za tri poena nije postojao i sudija je to morao da vidi i da dosudi tehničku za flop Šehovića...i tak, mnogo je ti situacija na štetu Zvezde.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!
Comment
-
Originally posted by canarian View PostTrener je tu najodgovorniji. Ne treba se zanositi, u trenutnom odnosu snaga Buducnost moze samo sama sebe da pobedi tamo, malo sta se pita Alimpijevic. Cak i ovako los protivnik sa 4/24 za 3, sa samo jednim igracem u ritmu mu je zadavao ogromnih muka i onda se setio radonjine taktike, batalio ispucavanje i gruvao na jedinu opciju ispod kosa koju ima.
Feldin opet ne moze da pogodi kad treba, ali zato je u mecevima sa Cedevitom i FMPom postavljao nove rekorde u sutu. Neozbiljno.
Bolji su ovo pojedinci od Buducnosti. Roca bi uvek pre Gordica (sta bi rekli ovde kada bi uzimao onakve trojke?), Feldina pre Gibsona, cak i centarska linija sa Perom nam je bolja od njihove. Problem je sto se Dangubic povredio i sto Antic ne igra pa se odbrana igra na autopilotu i zavisi da li ce protivnik biti suterski raspolozen ili podbaciti kao sada Buducnost."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
Comment