Imati najmanji budzet, 11 novih igraca i novog mladog trenera i 11 pobjeda u EL je odlican uspjeh. Ako se osvoji ABA bice fenomenalan, kup i kls su lijepi bonusi i jos jedan statisticki podatak ali realnu vrijednost i nemaju. Ovaj klub bi mogao organizaciono i finansijski - rezultataki bolje ali kratkorocno (uplivom politike) a garantujem da bi posle morali opet koseve da prodajemo, nema mene ko da plasi dovoljno sam se ja toga nagledao. Uz malu nadogradnju i srecu u selekciji mi sl sezone mozemo da napadamo PO EL i ja sam sa tim zadovoljan. Ne postoji lice ili privredni subjekt koji ce bez pistolja uperenog u celo prosuti 20-30m u klub. Idemo sad da odbranimo domaci teren i da sa 3:0 pokazemo ko je boss! U slucaju poraza, cestitati boljem i maximalno posveceno raditi na povratku u vrh!
Da se razumijemo, najvise bih volio da je ostao Radonjic i kostur prosle ekipe, da je dosao Kvin Kuk, Ostin Dej, Kolton Ajverson i sl... To nije bilo moguce iz raznih objektivnih razloga, ono sto sad imamo je dobar zalog za buducnost i imamo se cemu nadati.
Da se razumijemo, najvise bih volio da je ostao Radonjic i kostur prosle ekipe, da je dosao Kvin Kuk, Ostin Dej, Kolton Ajverson i sl... To nije bilo moguce iz raznih objektivnih razloga, ono sto sad imamo je dobar zalog za buducnost i imamo se cemu nadati.
Comment