Originally posted by dekkard
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ajmo Bayern, nek se otvara nova tema ;) da nezagadjujemo ovde3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
... nadam se da će se DR snaći, tim nije on birao, ali opet nije da se nije nalazio često u takvoj situaciji [emoji41]“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Ne bojim se ja za Deja on je pokazao i dokazao vise puta da je u top 3 evropska trenera nega sta cemo mi sa ovom nasom sirotinjom.
Pitaju neki za koga cemo sad navijati pa za ZVEZDU mi ni ne znamo za drugi klub navijati mogu pokusati ali dzaba se trudim rodjen sam kao ZVEZDAS i nema mi druge.
Comment
-
Sad sam odahnuo i mogu da uzivam u kosarci Sto se mene tice moze Alimpije sad da ostane do kraja karijere( sezone)...3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
Comment
-
Originally posted by Laza Kacanski View PostRadonja koga niko nece zvanicno u Bajernu.
Sto ne pitase ovi iz Bajerna pojedince sa ovog foruma pa da vide da uzimaju nemaca pojma.
Meni nista.
Cak i da je dobio posao umesto Karija u Barsi bi opet pokazlo da je bio rezervna varijanta, a to nikako nije plus za nekoga ko je medju 3 EL trenera (neko napisa).
Tako da srecno njemu tamo i neka bude uspesan, ali nemojmo preterivati.
Mozda, ako se zadrzi, Laza i Danga imaju sanse da budu selektirani za sledecu sezonu tamo.
I jos nesto, pa cu da zavrsim sa DR-om (koliko se secam, nisam nesto ni pisao o njemu, osim sto sam bio protiv njegovog velicanja, a mazanja blatom novog trenera) - ako je tacno ono sto se prica od pocetka sezone + ovo sto je Ganac nedavno postavio (postavljanje (u nasoj situaciji) nemogucih uslova i pregovori tokom sezone sa drugim EL klubovima), slika o bezgresnom i velikom Radonji se malo menja...
Comment
-
Originally posted by Grof View PostNe verujem sta citam. Dobio posao pri kraju sezone i to dokazuje nesto?
Meni nista.
Cak i da je dobio posao umesto Karija u Barsi bi opet pokazlo da je bio rezervna varijanta, a to nikako nije plus za nekoga ko je medju 3 EL trenera (neko napisa).
Tako da srecno njemu tamo i neka bude uspesan, ali nemojmo preterivati.
Mozda, ako se zadrzi, Laza i Danga imaju sanse da budu selektirani za sledecu sezonu tamo.
I jos nesto, pa cu da zavrsim sa DR-om (koliko se secam, nisam nesto ni pisao o njemu, osim sto sam bio protiv njegovog velicanja, a mazanja blatom novog trenera) - ako je tacno ono sto se prica od pocetka sezone + ovo sto je Ganac nedavno postavio (postavljanje (u nasoj situaciji) nemogucih uslova i pregovori tokom sezone sa drugim EL klubovima), slika o bezgresnom i velikom Radonji se malo menja...
Ljudi nisu dobili jednu platu, realno u bilo kom drugom klubu, niko ne bi ni igrao...3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
Comment
-
Originally posted by Laza Kacanski View PostDaleko je Radonjic od bezgresnog. Ali sa kim je radio ta njegova bezgresnost deluje smesno.
Elem sretno Radonjicu da mi vidimo da nekako osvojimo ABA ligu pa da trazimo trenera.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by Laza Kacanski View PostDaleko je Radonjic od bezgresnog. Ali sa kim je radio ta njegova bezgresnost deluje smesno.
Elem sretno Radonjicu da mi vidimo da nekako osvojimo ABA ligu pa da trazimo trenera.
Како чух, а нек се јави овај газдин да потврди, Алимпије остаје чак и да изгубимо Јадран.
Comment
Comment