Svi su ovi bili profree tako da nista ne radi,a i ovaj sto sam ja postavio nije nizasta,samo da se nerviram
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Brown usao, izgubio loptu i izasao opet.
To bi izgleda bilo to sto se njega tice kada smo mi u pitanju. Valja opet neku zivotinju na petici dovoditi.
Igramo sasvim dobro, ako se uzme u obzir da Savovic nije prisutan u dvorani.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Jao Vukoicicu,otarasi ces se strasne peticeOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by Spiki View PostJbg,kad RTS odluchio da prenosi samo jednu tekmu nedeljno i to ove nedelje prenose Radnicki-CedevitaNa celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Originally posted by NebojsaNS View PostNije to problem nego merenje one stvari izmedju SBBa i Telekoma koji je vlasnik Arene (to je kriminal samo po sebi i direktno je krsenje zakona po koje, drzava ne moze biti vlasnik medija). Ali to je duga prica koju dosta ljudi ovde i zna, samo ispastamo mi, obicni ljudi i gledaoci, dok se slonovi bore.
Comment
-
Kako ih s*re,ali stace i njima sut
A sa Eltonom se definitivno nesto desava
Comment
-
Originally posted by mareliverpool View PostJao Vukoicicu,otarasi ces se strasne peticeNa celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Ko je ovaj sto je pricao nesto Skotu sad?Mnogo mi je poznat
Comment
Comment