Sve što nije ulazilo u prvoj sad se vraća.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by MannyCalavera View PostJa ugasio. I da nas usere da se vratimo, nemam ja sta da pricam dalje o ovoj igri, pristupu i treneru. To je to. I sa kalkulisanjem u EL i glupostima, on ekipu za polu finale ABA ne moze da digne. Dobicemo mi to u BG-u, ali ja bih pre da puknemo. Ranije da ga se otarasimo.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Da mi je neko rekao da ce mi se zgaditi da gledam klub koji volim ne bi mu verovao. Nisam cele sezone pricao nista protiv Alimpijevica ali sada moram. Razumem i da nas napune dva igraca ali ne i Mornar, ne razumem ovakvu smusenost, nemanje pretstave gde se ko nalazi i gde se nalazi igrac koga cuvaS, trce nam u ledja, bez strane pomoci gde svako gleda svog igraca i to s'vremena na vreme. Jos veceras bi ga najurio. DA NIJE DAVIDOVCA I DANGUBICA NE ZNAM STA BI MOGLO DA SE VIDI OVE SEZONE A DA SE NE ZABORAVU U ROKU OD SAT VREMENA!!Last edited by Svarog; 25-03-18, 21:59.
Comment
-
Originally posted by Ganac View PostKakvo kalkulisanje? Klinac ima sveščicu sa akcijama i misli da je trener, ukazuje mi se a nisam Trgovčević da ako Čović nastavi da podržava ovo malo ****o da će opet Zvezdu da gledaju članovi porodice.
Comment
-
Originally posted by VladaVlada View PostSta li ce tek biti protiv Buducnosti ili Cedevite? Alimpijevic je najgori trener u ABA i valjda mu je ovo poslednja sezona u klubu
Mi kako prolazi vreme izgledamo sve gore.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by MannyCalavera View PostPa otpisivanje utakmica u EL. Dopustanje da te trpaju po 30 razlike. To je uvek pogresno, rushi se mentalitet ekipe. Koncept igre los od pocetka sezone, sa veoma malo pomaka u taktici. Veoma, veoma malo. Jesu neki igraci napredovali nesto, ali tim nije, nije ni trener, ni pristup. Kazem bolje je da se pukne i da se napravi rez. Jer ako uzme ABA, nece ga oterati. Ako ga oteraju, igras Eurokup sa Dobricem, Davidovcem, Ennis, Radanov, J&J i jos poneko. Dovedes im kvalitet neki i ides da osvojis ABA sledece sezone i igras EL sa dobrim jezgrom i ispravnim pristupom. Dovedes ljudskog trenera i peglas...
Comment
Comment