Mucno za gledanje, sramota za kosarku sta mi igramo.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by torpedo View PostJa stvarno ne kontam ove komentare. Nebitna al baš nebitna utakmica, nedaj bože još da se neko povredi. Bitna je nedelja i finale Aba lige.
Comment
-
Necemo postojati ako ne igramo EL..3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Originally posted by torpedo View PostJa stvarno ne kontam ove komentare. Nebitna al baš nebitna utakmica, nedaj bože još da se neko povredi. Bitna je nedelja i finale Aba lige.
Ljudi iz kluba da izadju i kazu navijacima koja je utakmica bitna a koja ne da se ne cimaju ljudi da dolaze.Last edited by Manda77; 22-03-18, 20:34.
Comment
-
Originally posted by Manda77 View PostKo si ti da ocenjujes koja je bitna utakmica a koja ne?Evo meni nije bitna Aba liga, dace Bog da odmaramo igrace protiv Mornara, ako ispadnemo nema veze.
Iz kluba da kazu navijacima koja je utakmica bitna a koja ne da se ne cimaju ljudi da dolaze.
Comment
-
Originally posted by torpedo View PostIgramo jer pravila nalažu tako. A pravila isto kažu, ako popušimo u ovoj domaćoj nema ni Evrope, bar ne na ovom nivou. A to onda vuče i finansije i opstanak kluba.
Comment
-
Ocigledno je da nema nikakve hemije niti neke energije u ovom timu, pa se to prenelo i na navijace. Nikad nismo imali neki budzet, al nismo ni bili tim za popravljanje kos razlike kao sad i uvek smo davali sve od sebe iako nije islo. Kup je bio nebitan, EL isto, sta ce biti ako ne daj Boze ne uzmemo Abu bitno, KLS?
Comment
-
Sramotna igra stranaca, slažem se...međutim verujem da imaju trenera da bi i njihova igra bila odgovornija i bolja, ovako vrište im jaja igraju za svoju promociju.
Šutiraju kako im se prohte, ako uđe super..heroji.... a ako ne uđe - nikom ništa, sutra je novi dan.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Comment