Crna ruka biće spremna.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Laki21 View PostCrnaLakijeva ruka biće spremna.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Ica View Postuzimamo ABA!SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Kad je dzabe hoce u to nema sumnje...Zalosno je klub pre svega i navijace da mora biti besplatan ulaz...Po meni nerrealno, ne znam ima li ko da je ovo radio u EL posebno..Tu treba da se trazi karta vise...3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Originally posted by Laza Kacanski View PostBravo Covicu za besplatan ulaz.
Nadam se da sledece sezone niko od sezonaca nece opet uzeti istu.
Sramota.
Ja cu propustiti ovaj plej u Pioniru. Gledacu na TVu da se ne guram sa ovima sto dolaze kada je dzabe.
to je gore cak i od sipkasa koji bojkotuju ....a nemaju pojma ni zbog cega je bojkot...ciganska je tuga pregolema
Comment
-
Originally posted by LosmiSK View PostKad je dzabe hoce u to nema sumnje...Zalosno je klub pre svega i navijace da mora biti besplatan ulaz...Po meni nerrealno, ne znam ima li ko da je ovo radio u EL posebno..Tu treba da se trazi karta vise...
Comment
-
Zato sto je ovo sa besplatnim ulazom ,,pisanje po onima koji kupuju sezonske, redovno dolaze na meceve,,
E iste te Covic i proziva u emisijama.
Ne radi se tu o meni. Ja sam obicni navijac i iznosim misljenje.
E sad kada je.plej off daj dzabe ulaz ko ga jebe.
Da ne govorimo o tome koliko puta sezonci nisu mogli uci u halu jer su ,,najvatreniji,, masovno ulazili dzabe.
Ja sam peimera radi dva puta ostao ispred hale. Protiv Galatasaraja pre par sezona i protiv Bajerna sa sve sezonskom. I nisam jedini. Bilo je jos minimum 50 ljudi.
To je ta organizacija i briga kluba.
Bice veceras puna hala, besplatan je ulaz. Nece podrske da manjka.
Videcemo kako ce se to vratiti klubu.
Comment
-
Originally posted by Laza Kacanski View PostZato sto je ovo sa besplatnim ulazom ,,pisanje po onima koji kupuju sezonske, redovno dolaze na meceve,,
E iste te Covic i proziva u emisijama.
Ne radi se tu o meni. Ja sam obicni navijac i iznosim misljenje.
E sad kada je.plej off daj dzabe ulaz ko ga jebe.
Da ne govorimo o tome koliko puta sezonci nisu mogli uci u halu jer su ,,najvatreniji,, masovno ulazili dzabe.
Ja sam peimera radi dva puta ostao ispred hale. Protiv Galatasaraja pre par sezona i protiv Bajerna sa sve sezonskom. I nisam jedini. Bilo je jos minimum 50 ljudi.
To je ta organizacija i briga kluba.
Bice veceras puna hala, besplatan je ulaz. Nece podrske da manjka.
Videcemo kako ce se to vratiti klubu.
Ovo sa sezoncima medju kojima sam i jabio unazad tri sezone nisu mogli da udju u halu zbog sipkasa jebenih koji nisu placali nista to je tacno i to jeste sramota kluba i tu su u potpunosti u pravu !!!
Comment
-
Ja se plasim vecerasnje utakmice Miki Pavicevic je sve samo ne los trener namazan je mi se pak ispucali protiv Valensije jos k tome smo operisani od odbrane.
Ta nasa ran end gan igra uopste ne sluti na dobro.
Ja mislio potegnuti na vecerasnju utakmicu ali kad sam video slobodan ulaz ne pada mi na pamet da se cimam 100 kilometara tamo 100 nazad eto prilike da navijaci iz BG ispune halu.
Comment
-
Originally posted by ajkisloba View PostJa se plasim vecerasnje utakmice Miki Pavicevic je sve samo ne los trener namazan je mi se pak ispucali protiv Valensije jos k tome smo operisani od odbrane.
Ta nasa ran end gan igra uopste ne sluti na dobro.
Ja mislio potegnuti na vecerasnju utakmicu ali kad sam video slobodan ulaz ne pada mi na pamet da se cimam 100 kilometara tamo 100 nazad eto prilike da navijaci iz BG ispune halu.
Comment
Comment