Ostadosmo bez Dangube!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Pitanje gde ce biti dogodine, ima vec sad ko bi ga uzeo...a mislimda mu istice i ugovor...3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Baš mu se ne da, taman je ušao dobro u sezonu on se povredi, jbg.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Velika steta za Dangu, ali i ogroman problem za ekipu. Nema ko da nadoknadi njegovo odsustvo na pravi nacin. Imamo sada veliki hendikep pred play-off, iako su i Mornar i Buducnost takodje oslabljeni. Po meni je Danga ovu sezonu odigrao najbolje od dolaska u zvezdu, bas ogromna steta i hendikep.
Comment
-
Trebalo bi da otpustimo medicinsko osoblje...svima otkaz i mars u 3 lepe, sjebase jovica, sjebace i dangu...pojma ljudi nemaju, ko zna kako i oporavljaju igrace, ovo je uzas....zar je bilo potrebno da ode u nemacku da bi shvatili da je zavrsio sezonu?!
Comment
-
Originally posted by Czbg9 View PostTrebalo bi da otpustimo medicinsko osoblje...svima otkaz i mars u 3 lepe, sjebase jovica, sjebace i dangu...pojma ljudi nemaju, ko zna kako i oporavljaju igrace, ovo je uzas....zar je bilo potrebno da ode u nemacku da bi shvatili da je zavrsio sezonu?!
Comment
-
Kod Dangubica je to uvek - vraca se za nedelju, evo poceo je da trenira, osetio je bol ne moze, potpuno normalno se zagrevao ali necemo da rizikujemo, bice spreman za finale, kraj sezone.
Ne bas ovako, ali uvek je on day decision da bi se ispostavilo da je odvojen od terena 30 dana.
Mozda i najmanji hendikep, osim u odbrani, ali to protiv ekipa iz ABA lige i nije toliko bitno. Tu su Dobric, Lazic, na 2 Feldeine i Davidovac (svi oni mogu i na 2 i na 3).You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Comment
-
Originally posted by canarian View PostKod Dangubica je to uvek - vraca se za nedelju, evo poceo je da trenira, osetio je bol ne moze, potpuno normalno se zagrevao ali necemo da rizikujemo, bice spreman za finale, kraj sezone.
Ne bas ovako, ali uvek je on day decision da bi se ispostavilo da je odvojen od terena 30 dana.
Mozda i najmanji hendikep, osim u odbrani, ali to protiv ekipa iz ABA lige i nije toliko bitno. Tu su Dobric, Lazic, na 2 Feldeine i Davidovac (svi oni mogu i na 2 i na 3).
Comment
-
Originally posted by Ica View PostDanguba je korisniji ove godine od Lazica i Dobrica i Davidovca ...steta je velika sto nece igrati jer odbranu igra izuzetno dobro ,skace jako dobro ,ne trosi lopte a vrlo su mu dobri procenti suta ove sezoneYou see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Comment
-
Originally posted by Ica View Postsvakako ,daj da dovedemo medicinsko osoblje iy Reala ,Barcelone ,mozda Valensije ,Golden stejta ,Unikahe ...oni nemoju problema sa povredama uopste ...samo im fali trecina tima konstantno
Comment
Comment