Originally posted by Brajkula
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Originally posted by Miko View PostStvarno mislis da necemo izboriti EL sledece sezone ?
Comment
-
Branko institucija.
+27 na kraju, a nismo bili ni na 50%, bruka i sramota.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Vrhunska partija,sjajno.
Lazic,Rakoc,Savovic,Cvetkovic,Milovanovic odlicni.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Milovanovic izdominirao, brat 4-4 sut iz igre.
Da je igrao malo vise, bio bi i dvocifren, ali bice prilike za to.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Na kraju ce Milovanovic dugorocno ispastati sto imamo verovatno najtalentovanijeg centra Evrope u svojoj generaciji. Nadam se da ce decko iskoristiti ove sanse, stvarno je dobar igrac, to se odmah vidi, pismeniji je od vecine domacih centara koje sam gledao, rad nogu odlican, pogotovo ako uzmemo u obzir da je '91.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Odlicno,jos Zadar pa da se na pauzu ode koliko-toliko mirne glave.Treba onda odmoriti i pripremiti se da EC kao i za 3 meca sa direktnim konkurentima za F4,Olimpija,Cedevita i Igokea.Nece nam u Ljubljani biti ni malo lako,jer cemo se suociti verovatno i sa sudijskim pljackicama,ipak Olimpija vise nema zagarantovano mesto u EL,tako da ce sigurno biti potpomognuti sa svih strana.Ako uspemo da izvucemo 2 pobede od iz ta 3 meca,odlazak na F4 nece doci u pitanje,ali ako hocemo prvo mesto moramo sve tri dobiti
Comment
-
Ja mislim da Zvezda moze da pobedi Olimpiju u Stozicama,samo malo jacha odbrana i to je to...Cedevita nam dolazi ovde,a nama treba samo 2 poena razlike da pobedimo da bi imali bolju poziciju od njih... Jedino ce nam predstavljati problem gostujuci teren u Laktasima,jer oni su ove sezone malo je reci dominantni,ali ako budemo u seriji ko zna mozda i tu izvuchemo neshto...Sve u svemu mislim da idemo u F4 pa shta nam Bog da...
Comment
Comment