Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Czbg9 View PostOvaj dangubic opet samo 2 nedelje pauzira? Jel to oni nas zajebavaju malo?A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!
Comment
-
Kada ide šut, pobeda nije upitna, kada stane kao u drugoj četvrtini tada i "polovna" Cibona nam pravi probleme.
Začuđujuće je da Jovanović nije bio u Rosteru umesto Pere i da nije dobio koji minut.
Nadam se (ipak) da je ovo što smo sinoć videli naznaka nekih boljih izdanja, jer se u pojedinim trenucima videla želja da se odigra odbrana.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Ganac View PostKada ide šut, pobeda nije upitna, kada stane kao u drugoj četvrtini tada i "polovna" Cibona nam pravi probleme.
Začuđujuće je da Jovanović nije bio u Rosteru umesto Pere i da nije dobio koji minut.
Nadam se (ipak) da je ovo što smo sinoć videli naznaka nekih boljih izdanja, jer se u pojedinim trenucima videla želja da se odigra odbrana.
http://mondo.rs/a1088692/Sport/Kosar...na-107-69.htmlLast edited by Samo Zvezda; 13-03-18, 13:54.
Comment
-
Originally posted by Czbg9 View PostNeka je oni pokazu u po aba lige, pusti ti ove revijalne utakmice
Uzgred sinoć kadar na Čovu a on složio neveselu facu...SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
Nije umio da odstupi,
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Ganac View PostSamo to će i da bude merilo, ovo od sinoć i ne mora da znači neki pomak a glupiranje na KZŠ trenera u pokušaju su tek smešni (mora da je od gazde dobio mig da se *urči).
Uzgred sinoć kadar na Čovu a on složio neveselu facu...
Naguzi te euroligaš stoka razlikom, ti se istreseš na osakaćene poluamatere i onda se kočoperiš i kukuričeš tu po dvorišutu. More mrš u kurac.
Pobedi nekog ko ima više od dva igrača u pokušaju pa se onda kurči.A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!
Comment
-
Originally posted by Laki21 View PostOvo je bio jedan jebeni vr'™.
Naguzi te euroligaš stoka razlikom, ti se istreseš na osakaćene poluamatere i onda se kočoperiš i kukuričeš tu po dvorišutu. More mrš u kurac.
Pobedi nekog ko ima više od dva igrača u pokušaju pa se onda kurči.
Pred kup je bio neki laganiji meč i opet su bile priče opušteno kup, a onda se desi Borac i njima ne bude dovoljno jasno, pa mu se Čanak posrao po znanju (do duše nije to Čankovo znanje već je prepisao Džiletovu taktiku).SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
Nije umio da odstupi,
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Laki21 View PostKao što rekoh pre skoro mesec dana, Dangubićeva dva tri dana pauze u saopštenju kluba znače dva tri meseca u realnom životu.
kada se ,,raspakuje" izađe brat-bratu u stvarnosti na pedes-šezdes dana.
Comment
-
@Ganac
@Laki
Malo već preterujete u "ljubavi" prema našem treneru . Svi smo očekivali reakciju ekipe i ona se sinoć desila .Nije to bilo nikakvo "istresanje na poluamaterima", nego ozbiljan pristup utakmici .To valjda želimo svi ?
Čović je inače utakmicu gledao , ponovo uz našu klupu .Tako je već nekoliko utakmica .Jedinu "zanimljivu " reakciju je imao na Jankovićeve uzastopne greške
"U ova pasija vremena teško je stati na ovakvu stranu, gde se laž izgovara po stotinu puta ne bi li postala istina. Došli smo u situaciju da se borimo za navijače. To je naša obaveza. To ćemo uraditi i u četvrtak veče, protiv Valensije." D.A.
Šta je ovde kurčenje ?
Comment
-
Originally posted by mmajstor View PostSta je sada sa Dangubom...treba nam za Buducnost?
Comment
Comment