Čoviću, Topić ne može biti grđi od ovog "trenera" nikako.. ostatak EL možemo komotno i u Železniku igrati.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by salelesa View PostČoviću, Topić ne može biti grđi od ovog "trenera" nikako.. ostatak EL možemo komotno i u Železniku igrati.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Ganac View PostBar bi imao autoritet i mogao da smiri matore, ovaj je sačuvaj bože, lepo rekoh ima sveščicu s akcijama i misli da je trener. Vo imja oca.
Comment
-
Dječarac nema nikakav uticaj na tim. Neka ga postave za ekonoma, tu bi možda bilo neke koristi.A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!
Comment
-
Originally posted by salelesa View PostU pravu si ti u potpunosti što ga žestoko kritikuješ u zadnje vreme.. ja sam do danas bio povučen uz određenu dozu optimizma, ali večeras sam izgoreo! Ni 5_6 gorkih listova nije pomoglo.
Kada bi ova pusi smela da otkloni Feldina i recimo Peru u svlačionicu verujem da bi i kod navijača sebi kupio vreme do kraja sezone, ovako doći će do toga da će ih gledati familija i prijatelji (kada nemaju ništa važnije).SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by ajkisloba View PostDa sam trener ZVEZDE iskreno bilo bi me sramota da mi igraci ovako igraju i da ovakav odnos prema klubu imaju.
ALIMPIJEVICU SRAM I STID DA TE BUDE.
Ovo je zadnja utakmica gde mozemo da priustimo ovakav "luksuz". Valensija je poslednja sansa da uhvatimo kakav takav zalet samopouzdanja za plej of.
Comment
Comment