Originally posted by Laki21
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
-
Originally posted by Ganac View PostZa to ste krivi vi forumaši, preterano kritikujete igru i igrače pa sada pod silom pritisaka pucaju...Šta li će sada Čo da izmisli kao izgovor?"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by Laza Kacanski View PostAlimpijevic ,, O kakvim oscilacijama govorite,,.
Alimpijevicu mars iz Zvezde.
Comment
-
Ne znam je li pisao ko, ali cini mi se da je ovo danas prvi put bilo da je probao s Anticem na 4 i Lesorom na 5. Nesto se ne sjecam da je do sad uopste bilo tako, mozda na pocetku sezone.Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba ali sekiracija ti ne gine.
Ljuba Tadić.
Comment
-
Originally posted by VLADIMIR PERIC VALTER View PostSpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
Nije umio da odstupi,
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by kronostime View PostU najpotrebnijem trenutku si napustio funkciju moderatora i sve je krenulo nizbrdo.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
Nije umio da odstupi,
Uračunato i u moj pad.
Comment
Comment