Govno od igre i tima.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Najgori trener u istoriji kluba.
Toliko je neinteligntan da boli , a najvise mi ide na k to sto se dernja na Dobrica, Jankovica i Davidovca...i drzi the fucking Feldina koji je u kanalu .
Treba cudo da se desi pa da se nesto promeni, jedino on da ode.
Comment
-
Žao mi je Topa što će ga ovabudalanemač pojma sa debelim vezama kompromitovati.
Čekam utakmicu i kreće da me drma trema, kreće utakmica, vidim pozera i kao da me je neko ladnom vodom polio...sve u down ode.Last edited by nebitan; 05-03-18, 18:59.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Što se bolid ne izdere Feldinu?
Zaboravih da u rečenicu o govnima ubacim i Alimpijevića, izvinjavam se.A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!
Comment
-
Originally posted by Czbg9 View PostMozda je i bolje da ne osvojimo abu ako ce to da otera naseg trenera ili kls...ne znam, ali mislim da samo ako se to desi moze da ovaj popije otkaz, nesto mora da se zrtvuje za bolje sutra
Kakav propust Covica, i sad ne znam kako ga je postavio tu gde jeste.
Comment
-
Originally posted by Laki21 View PostŠto se bolid ne izdere Feldinu?
Zaboravih da u rečenicu o govnima ubacim i Alimpijevića, izvinjavam se.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Gospodo koja vodite i rukovodite klubom,treba da znate da ima dosta ljudi koji vole c zvezdu.
Da li ,posle ovakve igre i zalaganja ,ocekujete da u narednom periodu dodje u halu neko iz Banja Luke,Laktasa,R Srpske,C Gore,Loznice,Nisa ,N sada iz unutrasnostio uopste? Ovo je bezobrazluk.
Shilb je za ove manekene bio ratnik,borac.
Comment
-
Originally posted by Laki21 View PostDo jaja, Pero je počeo da ubacuje u naš kad već ne može u tuđi koš"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
Comment