Dosadni ste vise sa tom kuknjavom i ruganjem naziva - zemlja kosarke. Reprezentacija Litvanije se vec 2 godine unazad bruka na velikim takmicenjima...to sto imaju vise para od nas ne bi se bas moglo reci da ih bas bolje i koriste, iako se kod nas jos i krade.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ako sam dobro shvatio igramo košarku da bi uzimali ABA, ostalo ko jebe, nek uzme ko hoće + EL ko ga jebe?A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!
Comment
-
Originally posted by Laki21 View PostAko sam dobro shvatio igramo košarku da bi uzimali ABA, ostalo ko jebe, nek uzme ko hoće + EL ko ga jebe?
Comment
-
Originally posted by Laki21 View PostDavaj!!!
#FrkaShipkashiA"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Jel moze neko da mi objasni zasto je vazno da uzmemo ABA ligu? EL ionako vise nikoga ne interesuje, ni igrace ni navijece niti zaposlene u klubu zajedno sa strucnim stabom, pa ne vidim u cemu je poenta uzimanja ABA lige...
Ja bih mnogo vise voleo da dogodine gledam Radonjinu Zvezdu u EC nego Alimpijevu i Covicevu u EL
Comment
-
Originally posted by Antona View Post...
Ja bih mnogo vise voleo da dogodine gledam Radonjinu Zvezdu u EC nego Alimpijevu i Covicevu u EL
Comment
-
Dobro bi bilo da (skoro pa) opstanak kluba ne zavisi od toga da li ćemo svake sezone osvojiti ABA i igrati EL.
Meni ne bi uopšte smetalo da koju sezonu igramo EK, ako bi to vrijeme bilo iskorišteno za stvaranje nekog novog tima.
Nažalost, sad se čini da poslije jedne EK sezone mi više ne bi imala para ni da platimo čistačicu u klubu.
Comment
Comment