Originally posted by LosmiSK
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Tako ce i biti verovatno..ne znam,cuo sam da ce biti nesto ...sad videcemo..3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
http://www.telegraf.rs/sport/kosarka...-pionira-video
pocetak ipak deluje na pozivanje na kuhinju...
Comment
-
Žutilo sa društvenih mreža je počelo da zagađuje svu okolinu. Sportski DJ Vučićevići su svuda, u štampanim i elektronskim medijima, imaju fejsbuk stranice, tviter naloge, pišu na forumima samo da truju besomučno. Njih sport zapravo i ne zanima nego samo skandali, tračevi i izazivanje onog najgoreg kod ljudi. I posle se pitamo zašto su na vlasti ovi koji su na vlasti i kad će biti neki drugi, pristojniji, ljudskiji. Kada sve ove nabrojane pošasti nestanu iz društva.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by Victor BG View PostBlokirano je u mozzartu
Salu na stranu, ocekujem ekranizaciju intervjua iz Novosti i demant pisanja kako se tuku u svlacionici, kako je trener manje vazan od trenaznog cunja, kako Pero ne zeli da se znoji i sl tracevi. Ako uspije da ne spomene 2011 za mene ce biti uspjeh.
Comment
-
Originally posted by Victor BG View PostIpak su moje info bile tacne, jednu stvar sa konferencije mislim da ne govori istinu, odnosno mozda sam ja u zabludi ali i sam je pred pocetak sezone na "onoj" konferenciji govorio o pokusajima da ga smjene sa cela kluba.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Insajderi, gde ce vam dusa? Ovakvog ste coveka nasli da blatite, pa posle novinari pisu svasta i on, siroma`, mora da se ovako brani."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Mislim gde ima dima ima i vatre...Jasno se vidi nezadovoljstvo Lazica tokom sezone ali i na KZS..Antica boli patka...Nije istina sto informer pise ali mislim da su precerali dosta tj da je bilo varnica..a znajuci Lazu posle kupa i na kupu je gorelo..
Alimpijevic i elkoventnost neko kaze nasmejali se za tatu ali nisu samo u sps saradjivali ali dobro..Mozda to i nije istina xD
Jasno je rekao da nema problema sa AV i da naravno...informer kao grobarske novine xD
MENI NAJJACE ONO, ODAKLE NAM PARE A TO KAZE Predsednik kluba..izjave nekih likova po FB, dobro da nije mene citirao odavde
Tuziti informer je smesno, tih 300-400k ne znace nista...apsolutno ali bice interesantno to ispratiti...
Ono sto je jos ludo, jeste sto je bilo dva pitanja...3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Comment