Ma toj sam i kazao, Cirko
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Nema Milovanovic-aOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Idemo Zvezdo..sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Ala je stao sut ovih dva meca nije normalno. Sto je najgore, protok lopte nije nista losiji, dolazi se do otvorenih pozicija, ali ne ide. Bas nas razbi ona Moraca, pogotovo za samopouzdanje. Zato dati malo gasa i vratiti ruku.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Ma samo da prestane da ih kenja,sutiraju nenormalno a stace ih kad tad.
Comment
-
Iako je nebitna tekma, sramota da nam se ovako sudi kao domacinu. Brown-a ubise kod polaganja i nista.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Ovaj Vujcin ili je retardiran ili stvarno ne zna kako izgleda Simonovic a kako Savovic
Comment
-
Cestitke na prolazu ;) Pravi izazov vam je nova grupa sada da vidite gde ste : Ulm,Galatasaraj i Uniks , tesko cete biti 2. ali imate sanse itekakoSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Originally posted by Miko View PostCestitke na prolazu ;) Pravi izazov vam je nova grupa sada da vidite gde ste : Ulm,Galatasaraj i Uniks , tesko cete biti 2. ali imate sanse itekako
Hvala na iskrenim cestitkama
Comment
-
Originally posted by Miko View PostCestitke na prolazu ;) Pravi izazov vam je nova grupa sada da vidite gde ste : Ulm,Galatasaraj i Uniks , tesko cete biti 2. ali imate sanse itekakoOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Jako pocinje da me nervira pristup i nemogucnost da nadjemo plan b. I taman krenu bacanja, ne mozemo da damo zicere i otvorene trojke. Ne vidim da se ista promenilo od Podgorice. Sada dolazi najbitnija utakmica sezone, mozda i za buducnost celog kluba (ne toliko za opstanak,ali da li cemo postati veliki), a Mutini ce nas ubiti tim centralnim PnR.
I ozbiljno pocinjem da verujem u kletvu Malog Kalemegdana.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
Comment