Originally posted by mmajstor
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Ulični basketaš View PostRecimo po tome što ima tri uzastopne titule prvaka Nemačke? Pre toga, sa dosta uspeha vodio Uniks. Mnogo više znanja i iskustva.
Vidi se da smo pali u formi, tako smo i prošle sezone otprilike u ovo doba. Taman se spremamo za ABA ligu.
Comment
-
Originally posted by mmajstor View PostToliko ih ima u svom rezimeu pa ga bas zabole?“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Trinkijeri los hahaha..pa ovo je za ginisa..znas koga je lik sve napravio i sta je prosao auuuu3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Ma koji po koga briga ovu prevaru tatinu ....haha jao ne znate vi cipija3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Trinkijeri je sjajan trener, znalac koji je imao zavidne rezultate sa veoma skromnim timovima i budzetima (poredim na nivou EL). Sve njegove ekipe su imale glavu i rep, igrale timsku kosarku, kontorlisanu. Ili sto kaze Losmi pogledaj samo gde sada igraju njegovi igraci i za kakve ugovore. Ponovo da je imao uslove bar jednog Armanija ili sl (uopste ne poredim sa top 5 najvecih klubova) ti uspesi bi bili jos i veci, ali i oni kao i mi se suocavaju da svake godine ostanu bez par najvaznijih igraca pred pocetak nove sezone i on ponovo uspe da napravi bum sa novom ekipom.
Comment
-
Originally posted by Laza Kacanski View PostRadonjic pre svega nije DEBIL da preuzme tim sada niti ce ga preuzimati. Tako da o tome ne treba raspravljati.
Comment
-
-
-
Originally posted by Vinsanity87 View PostTrinkijeri je sjajan trener, znalac koji je imao zavidne rezultate sa veoma skromnim timovima i budzetima (poredim na nivou EL). Sve njegove ekipe su imale glavu i rep, igrale timsku kosarku, kontorlisanu. Ili sto kaze Losmi pogledaj samo gde sada igraju njegovi igraci i za kakve ugovore. Ponovo da je imao uslove bar jednog Armanija ili sl (uopste ne poredim sa top 5 najvecih klubova) ti uspesi bi bili jos i veci, ali i oni kao i mi se suocavaju da svake godine ostanu bez par najvaznijih igraca pred pocetak nove sezone i on ponovo uspe da napravi bum sa novom ekipom.Last edited by mmajstor; 23-02-18, 23:09.
Comment
-
Originally posted by mmajstor View PostOpet ga je neko prizeljkivao pa reko da mu odgovorim pre tebe. I ja mislim da nije... nije on Pesic pa da preuzme tim u kanalu i da ga preporodi. Deki igra samo na siguricu.
Comment
Comment