Mi nemamo tim. Nemamo vodju na terenu. Nemamo trenera. Meni postaje muka od svake naše utakmice, jer izgledamo sve gore.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Nadam se da ima sanse da se dogovore sa Radonjom. Mislim da bi povratka bio prava stvar i za nas i za njega.
Mada kontam da su Radonji porasli apetiti pa nismo mogli da ga platimo. Mozda sad malo spusti cenu jer dugo ne radi.
edit: I Alimpije nije ama bas nista kriv. Kriv je Covic koji u EL sezonu ulazi sa pocetnikom. Da razumem da nemamo para za vrhunske trenere al smo sigurno imali za mnogo dokazanije od ALimpijevica. Sulud potez.Last edited by kattamaran; 23-02-18, 22:28.
Comment
-
Originally posted by kattamaran View PostJeste Covic najkrivlji za trenutni raspad al mars iz kluba? Gde smo bili pre Covica?
Elem, da ja sam protiv Covica od kad je oterao Radonju
Comment
-
Stvar je prosta. Kada trener ne drži dizgine ekipe, igrači ne osećaju odgovornost u igri. Rezultat je da svako radi po svom ćefu i ubeđenju, a krajnji rezultat je sveopšte rasulo.A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!
Comment
Comment