Koliko mi ne znamo odbranu da igramo ovo je cudo, prejadni smo protiv najgoreg napada u el
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Originally posted by Vinsanity87 View PostMislim da nece biti duza pauza, primio je tepiju. Nece da rizikuju da ostanu u zavrsnici ABA bez tako bitnog igraca.
BTW, ukoliko Pajser ostane na klupi, nećemo osvojiti ništa ove godine. Ima uticaj na tim kolikoi ja odavde.A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!
Comment
-
Pa to ti kazem, kako je mogla prva da bude odlicna kada smo primali koseve kao debili? Jasno je bilo da ce nastaviti da nas pune jer mi odbranu ne igramo cele sezone, a i jasno je da ce napad da stane jer nas kouc nije sposoban da napravi otvoreni sut za feldina i tejlora nego oni sami moraju sebi da iskreiraju napad
A valjda ce mu ovo biti poslednja sezona u Zvezdi pa da ide da vodi neki vrsac ili spartak
Comment
-
Ako se neko seti uticaja nesretnog Lazića na tim, sve ovo što se dešava biće mu apsolutno jasno.A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!
Comment
-
Originally posted by Ulični basketaš View PostRočesti neprimetan, Feldin itekako primetan. Negativno.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by Laza Kacanski View PostNajgori napad EL nam utrpao 46 za poluvreme ???
Bem ti odbranu.
Odvratno izgledamo i u napadu i u odbrani.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
Comment