Bamberg bez trenera to moze da bude i sok terapija , videcemo sutra kako ce nasi reagovati nakon loseg kupa, ali sad je najvaznija pol pozicija pred plej of , tu se cela sezona resava.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Ulični basketaš View PostNe fali mu ništa, osom sredine i oba kraja. Solidne brojke u Aba? U Megi? Svašta će čovek da pročita.
pogledaj pod JOKIC 146.000.000. dolara.......*ako ne umes da prebrojis nule ovo je 146 miliona dolara * a iz Mege otisaoLast edited by darko pancev; 22-02-18, 13:35.
Comment
-
Originally posted by MannyCalavera View PostSamo najveci mazohisti iz Bamberga iscekuju mitski duel Bjelica vs Radosevic“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostDa li to znači da ćeš igrati + na Bjelkana?
Ali realno sam i dalje 50%-50%
Comment
-
Originally posted by darko pancev View Postkakve je brojke Jokic imao i gde ..nemoj lupetati ...ALI U JEDNOM SI U PRAVU ..SVASTA COVEK MOZE DA PROCITA ...
pogledaj pod JOKIC 146.000.000. dolara.......*ako ne umes da prebrojis nule ovo je 146 miliona dolara * a iz Mege otisao
Comment
-
Originally posted by MannyCalavera View PostSve me vuche da ce "Lesh Koji Hoda" sutra da dodje u plus. Realno, to je ta jedna tekma u 7 kad on nekako prebaci, verovatno pola Kolashina zrtvuje stoku da dodje tada. Sa druge strane epski protivnici Radosevic, Tarczewski, Rubit i sl.
Ali realno sam i dalje 50%-50%
Comment
-
Na osnovu prikazanog u zadnjih mjesec dana, Bjelica i Roc ne smiju zajedno u petorku. Feldin i Danga par a Lazic i Dobric. Moja startna petorka bi bila sad: Omic, Jankovic, Danga, Feldin, Rocesti vs Lesor, Bjelica, Davidovac, Dobric, Enis. U drugoj petorci imas Dobrica da prangija, Davidovac na mismecu, Enisa da probije, Bjelicu da spusti loptu na low i da povratni pas... Ovo su trenutna zapazanja i forma, mislim samo na osnovu onoga sto gledam bez ikakvog taktickog razmisljanja i uvid u treninge.
Comment
-
Originally posted by Victor BG View PostNa osnovu prikazanog u zadnjih mjesec dana, Bjelica i Roc ne smiju zajedno u petorku. Feldin i Danga par a Lazic i Dobric. Moja startna petorka bi bila sad: Omic, Jankovic, Danga, Feldin, Rocesti vs Lesor, Bjelica, Davidovac, Dobric, Enis. U drugoj petorci imas Dobrica da prangija, Davidovac na mismecu, Enisa da probije, Bjelicu da spusti loptu na low i da povratni pas... Ovo su trenutna zapazanja i forma, mislim samo na osnovu onoga sto gledam bez ikakvog taktickog razmisljanja i uvid u treninge.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostSamo bih rotirao Omića i Lessorta, da budu izbalansiranije petorke glede visine.
Takodje treba misliti o buducnosti, i odlasku Rocha na kraju sezone. Nek peglaju zajedno. Roch okruzen suterima i tvrdim reketom bolje deluje.
Comment
-
Originally posted by MannyCalavera View PostJa bih zadrzao Ennisa i Lessorta zajedno jer mnogo bolje saradjuju od njega i Rocha. Tranzicija i odbrana ogroman plus. Ennis hoce da napadne kos.
Takodje treba misliti o buducnosti, i odlasku Rocha na kraju sezone. Nek peglaju zajedno. Roch okruzen suterima i tvrdim reketom bolje deluje.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by VLADIMIR PERIC VALTER View PostZvezda bez trenera to moze da bude i sok terapija , videcemo sutra kako ce nasi reagovati nakon loseg kupa, ali sad je najvaznija pol pozicija pred plej of , tu se cela sezona resava.3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
Comment