sta ce ipak su Institucija ...morece da skidaju plocice i narednih godina ...takva im je sudbina...buducnost im nije svetla
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by darko pancev View Poststa ce ipak su Institucija ...morece da skidaju plocice i narednih godina ...takva im je sudbina...buducnost im nije svetla"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by Ulični basketaš View Post-- off --
Da li je moguće da je svemogući Miško uspeo i Rebića nekome da uvali?
nije Miljenovic nista bolji od njega ....
Comment
-
Originally posted by darko pancev View PostSta fali Rebicu ...solidne brojke u Aba ...pa nije za Real potpisao pa da se toliko cudimo...mlad talentovan igrac koji moze da bude jos bolji vremenom ...
nije Miljenovic nista bolji od njega ....
Comment
-
Amaterski potez Partizana. Prosto boli koliko je neravnopravna ova borba Covic protiv Ostoje i ekipe a vezano za ne kosarkaske stvari.
Covic je doktorirao na toj temi dok Ostoja nije odradio ni pripravnicki[emoji23]
Umesto da se prica o ocajnoj igri Zvezde i podvigu Partizana ovim cinom sknavljenja pehara se prica prebacuje na stvari van terena.
Cista usluga Covicu.
Ja mislim da Covke nekada pozeli da se vrati Vujosevic da se ne bakce sa ovim amaterima[emoji3][emoji3][emoji3]
Comment
-
Originally posted by Laza Kacanski View PostAmaterski potez Partizana. Prosto boli koliko je neravnopravna ova borba Covic protiv Ostoje i ekipe a vezano za ne kosarkaske stvari.
Covic je doktorirao na toj temi dok Ostoja nije odradio ni pripravnicki[emoji23]
Umesto da se prica o ocajnoj igri Zvezde i podvigu Partizana ovim cinom sknavljenja pehara se prica prebacuje na stvari van terena.
Cista usluga Covicu.
Ja mislim da Covke nekada pozeli da se vrati Vujosevic da se ne bakce sa ovim amaterima[emoji3][emoji3][emoji3]
Izjava predsednika KKP da klub nema nista sa tim sramna.
Cho da manje (ne pise uopste) pise saopstenja, vise da gleda u svoje dvoriste.
Comment
-
Originally posted by Laza Kacanski View PostDobro jutro.
Dal je Alimpijevic saznao sta nije valjalo na turniru kupa ?
Kad kazem blamaza ne mislim na poraz od Grobara nego na celokupan utisak na turniru vecine igraca, da me ne shvate pogresno GrobariLast edited by Antona; 22-02-18, 08:47.
Comment
-
Originally posted by Laza Kacanski View PostDobro jutro.
Dal je Alimpijevic saznao sta nije valjalo na turniru kupa ?“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
-
Comment