Mnogo problema za sada, uveli su nas u svoj ritam, treba nam malo tranzicije, da ih nadtrcimo, sigurno mozemo. Dosta je i izlazilo iz kosa, bice bolje.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ovo je posledica akumuliranog umora i mnogo jakih utakmica, mora se jednom popustiti. Odlican trener kaosto je Radonjic ce znati to da iskoristi. Moraju od negde pronaci energiju i nekoga ko ce eksplodirati. No dobro, sta bude bice.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Nasa igra se ove godine zasniuva na energiji, ukradene lopte, kontre, trojke, serije, nadtrcavanje, iznudjivanje faulova i veliki broj slobodnih. Pogledajte koliko smo imali svega od navedenog u poluvremenu, skoro nista. Treba nam neka energetska injekcija, serija trojki, jako kucanje, nesto za adrenalin.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Ma da, očas se to okrene, a ako i ne.. Bože moj...sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Lagano se ovo preokrece,jedna serija i to je to,samo polako.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Koliko me nervira SimonovicOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment