Znali smo da ova sezona ce biti teska, vec kod prvog trofeja smo to i osetili. Nije samo poraz nego i poruka ostalim ABA ligasima da nismo kao prethodne 2 sezone nedodirljivi, namirisana je krv...Nasa igra cele sezone je uzas, samo kada imamo bolesne suterske dane to malo zamaskira. Odbrana je rupa, alibi igraci. Losa selekcija, zajebancija sa playem a posebno zajebancija sa trenerom amaterom mogu nam vrlo lako za 40ak dana doci glave, a videli smo na primeru komsija sta znaci kada se ode stepenik nize i ne igra EL...Sada moramo da se skupimo, da ako vev nije moguce da promenimo trenera da bar mu neko objasni da odmara nosioce kroz EL i da nam se cela sezona svede na Play off ABA lige.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Drakarys View PostJe l nam je i ovaj samar trebao?Last edited by nebitan; 18-02-18, 23:13.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by LosmiSK View PostAlimpijevic > Kari
Rocesti> Goss...
Poklopite se strucnjaci sad...
Jebi ga...
Ne postaje se trener preko noći. Sve u životu ima svoj tok pa i to. Dečku je data skupocena igračka pa nije ni čudo što ju je razlupao.
Takođe, obila nam se o glavu sprdačina sa bivšim igračem Antićem, Bjelicom i Ročestijem kao nosiocima, jer ne postoji način da se ne obije. Iz dana u dan oni su sve stariji i istrošeniji, i sve više i više vremena je potrebno za regeneraciju, a ritam je sve teži i teži.
Tu je naravno i manjak talenta, osećaja i razumevanja igre kod trenera, jer npr, teško da postji neko ko prati košarku više od dva meseca, a da ne bi večeras zaključio da je Feldain potpuno beskoristan na terenu. Usput, tu je sasvim solidna zamena (Dobrić), sa više no dobrom fomom, ali... tu se vraćamo na početak rečenice.
I na kraju, da ponovim reči jednog velikana - napad dobija utakmice, odbrana osvaja trofeje.Last edited by Laki21; 18-02-18, 23:13.A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!
Comment
-
Bruka majko moja mila. Kakva sramota. Osjećam se tako jadno. Gdje su danas Ročesti i Feldin, naši glavni stranci? Šta je sa Antićem? Doveli smo ga samo za plej-of ABA lige? Antić, Lesor i Omić nisu ništa mogli protiv Đoke Šalića i Gagića, bruka! Nikad mi nećemo biti napaljeni kao Partizan, nikad! Partizan da ima igrače kao mi, a da mi imamo njihove igrače, dobili bi nas 30 razlike, potpisujem! Kakav pristup meču, Alimpijeviću, sram da te bude! Uvijek branim i njega i igrače, ali večeras mi je pukao film. Ova sezona je od sjaja do očaja, u Evroligi skromno, u kupu očajni, u ABA ligi porazi od direktnih rivala. Ne promjeni li se nešto, veoma lako možemo ostati i bez ABA lige. Kad nas je Partizan mogao dobiti, može i Budućnost. Ročesti i Feldin su mi pali u očima zbog ovog večeras, zaista.
Comment
-
Originally posted by Svarog View PostPrvo je bilo ocajno, drugo korektno, izgubio je i Olimpijakos od Aeka pa nije smak sveta.A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!
Comment
-
Originally posted by Randy Marsh View PostIspizdeo sam kao nikad ove sezone, alimpije me totalno izludeo vođenjem utakmice i izmenama.
Ali nije sve tako crno. Osvojićemo aba i to je to. Samar u pravo vreme, bolje da je stigao od borca ali jbga. Ceo turnir sramota velika.
Gesendet von meinem Mi-4c mit TapatalkSpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
Comment