A šta je tu smešno? Koja je poslednja godina da je Džikić imao pauzu u karijeri?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Kakav si ti trol )3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Originally posted by LosmiSK View PostPa oni su prosli DR ruke...iz Buducnosti..kako mislis sta sa njima..ne znam sta je on trebao..da od svakog napravi igraca EL itd..ne kontam o cemu pricas iskreno..Last edited by ikaluka; 18-02-18, 19:14.
Comment
-
3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Po stoti put - ne mrzim Radonjića, samo mi nije jasan. Kad odeš iz kluba zalupivši dupetom vrata, ne ulazeći pritom u to ko je tu kriv, on ili Čović, šta te sprečava da nađeš novi angažman? A zašto ne bih upoređivao njih dvojicu praktično su ista trenerska generacija, Džikić je godinu dana mlađi i sa malo bogatijim trenerskim CV-ijem, ali to je to.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Ovo sa Radonjicem me podseca na pokojnog Djindjica. Za života ga nije pljuvao samo ko nije znao njegov lik i delo, a nakon metka za njim su plakali svi, od komunista do vadikala i ovo nije greška u pravopisu. Posta Radonja neka vrsta walking deada. Preterujete raja, opasno preterujete. Nipodastavate tudje stavove, iako su argumentovani, prebacujete na licni nivo. Mnogo je zagovnjana tema u poslednje vreme, bas mnogo. Previse ste licnih emocija uneli u ovo, ne vidite dalje od svog nosa, iako vam se pojasni. Razumem da ovde ima ljudi koji su bili, ili su, vise mi se cini, želeli da budu Radonjicev ortak, licni poznanik i slicno, ali brate, sto se neobjektivni, pa to nije realno. To vam prica jedan od velikih postovalaca kosarkaskog dela i rada Dejana Radonjica. Privatno nisam siguran da ga poznajete, jer, koliko vidim, ovde na forumu partije na vlasti i nisu omiljene.
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostPo stoti put - ne mrzim Radonjića, samo mi nije jasan. Kad odeš iz kluba zalupivši dupetom vrata, ne ulazeći pritom u to ko je tu kriv, on ili Čović, šta te sprečava da nađeš novi angažman? A zašto ne bih upoređivao njih dvojicu praktično su ista trenerska generacija, Džikić je godinu dana mlađi i sa malo bogatijim trenerskim CV-ijem, ali to je to.
Radonja je izuzetno inteligentan i pronaci ce najbolju sredinu za sebe uveren sam potpuno ..NAJUSPESNIJI TRENER KK CRVENA ZVEZDA IKAD!
Comment
-
Originally posted by Ica View PostNAJUSPESNIJI TRENER KK CRVENA ZVEZDA IKAD!
Prvopomenuti je 10 puta bio prvak u SFRJ, drugi je Profesor i najpriznatiji i najuticajniji stručnjak u istoriji evropske kosarke koji je Zvezdi doneo titulu u evropskom takmicenju, a po trećem ima hala na par stotina metara od mene i jednostavno je u pitanju Ranko Zeravica.
Comment
-
Originally posted by Ica View PostRadonja je imao ponude nije hteo da prihvati ,isao je u Ameriku na usavrsavanje ,pre svega jezika ,sledece godine prati i videces da ce ubosti lep ugovor ali to ne mora da bude EL ekipa uopste jer on nije trener koji donosi extra momentalni kvalitet ...njemu treba vreme poverenje i odresene ruke ..a to se ne dobija svugde
Radonja je izuzetno inteligentan i pronaci ce najbolju sredinu za sebe uveren sam potpuno ..NAJUSPESNIJI TRENER KK CRVENA ZVEZDA IKAD!"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Svaka cast nasim legendama ..za mene je Dejan Radonjic najveci,covek koji je prekinuo dugogosnju dominaciju i postavio Zvezdu gde joj je i mesto ....naravno da nije sam za to zasluzan ali za veliki deo toga jeste...veliki gospodin ,veliki trener i veliki covek !
Comment
-
Originally posted by Ica View PostSvaka cast nasim legendama ..za mene je Dejan Radonjic najveci,covek koji je prekinuo dugogosnju dominaciju i postavio Zvezdu gde joj je i mesto ....naravno da nije sam za to zasluzan ali za veliki deo toga jeste...veliki gospodin ,veliki trener i veliki covek !
Comment
Comment