Originally posted by Laza Kacanski
View Post
Tog istog Radonjica sam ja branio od istih takvih kao sto si ti kada je bilo in biti protiv Radonjica, kada su isti takvi sa svojim stavom trazili glavu Radonjica posle Cibone, posle svake utakmice kada nije znao kada da pozove timeout, kada nije imao nijednu akciju, kada nije znao napad na zonu, kada je oterao Shilba, izgubio sva finala u dve prve godine, dobio klince iz Mege slucajno u finalu kupa jer NBA Jokic zabagovao pri poslednjem sutu.
Sada smo ocigledno kao navijaci napredovali jer se sadasnji trener pljuje samo zbog neigranja odbrane.Neka smo i najgora odbrana ( a nismo mozes pogledati i zvanicne podatke ali je lakse ovako napisati) u svim ligama, a neka mi uzmemo sve trofeje ove sezone zivecu sa tom titulom, kao sto cu i ziveti sa tim da smo prva ekipa po ofanzivnom skoku u El ( a nismo nikada pre ovoga bilo ni blizu), prva smo najmanjem broju izgubljenih lopti. Mi kada bi bili prvi u svim kategorijama verovatno bi bili ispred Cska zar ne.
Taj isti Radonjic je trebao ostati u klubu a on sam treba da se pita zasto nije vise u klubu ali da ne otvaramo temu ponovo, ja tebe da ubedjujem u suprotno ne zelim, tesko je tebi i jos nekim forumasima i sa ovom grupom "najvernijih" da posle svake pobede ne vidite nista dobro nego stalno da trazite gde je i sta lose.Cak mislim da se ne radujete pobedama vec jedva cekate poraze da bi nekog vec kasapili i secirali jer kako je lepo to bilo ranijih godina kada smo sve ekipe trpali.
E pa druze nece moci tako niti ces ti meni nabaciti bilo kakvo idolopoklonstvo osim prema klubu koji se zove KKCZ.
Comment