Originally posted by Laza Kacanski
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
-
Originally posted by dekkard View PostNe treba zaboraviti da oni u svom sastavu imaju igrače koji su insajderski upoznati sa našim sistemom igre i individualnim kvalitetima i falinkama naših igrača i to su mogli da upotrebe, pa možda zbog toga treba biti blaži u kritici naše igre.
Zasto se to desava prvi put ove sezone?
Sad mi je jasno.
Comment
-
Originally posted by Laza Kacanski View PostPa vidim ja losa nam odbrana i pitam se otkud to?
Zasto se to desava prvi put ove sezone?
Sad mi je jasno.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Sram bilo svakog u strucnom stabu na celu sa trenerom neznalicom sto danas nije igrao full presing po celom terenu i usao tvrdo u kost i u meso da FMP ne predje ni 50 poena. Ko jebe 17/30 za sut za tri kada nas je napunio rising star Apic i airball Covic.
Comment
-
Jedino sto je meni nejasno je Enisova mala minutaza u second halfu i Dobriceva takodje, ali kod njega od pocetka turnira.
Mora se prestati sa iskakanjem kada je Omic u igri.
Mislim da bi sa njim bolje bilo braniti pik zoniranjem.
Kada iskoci visoko, sporo se vraca nazad, videlo se to u par navrata.
Comment
-
Sarac je bas duhovit sa ovim upisima..Evo zagrcnuh se..3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Originally posted by Šarac View PostSram bilo svakog u strucnom stabu na celu sa trenerom neznalicom sto danas nije igrao full presing po celom terenu i usao tvrdo u kost i u meso da FMP ne predje ni 50 poena. Ko jebe 17/30 za sut za tri kada nas je napunio rising star Apic i airball Covic.
Zalaganje i igra u odbrani su zalosni. I to je cinjenica koja je prisutna cele sezone sa par izuzetaka.
Comment
-
Originally posted by Laza Kacanski View PostInace smo ove sezone poznato po full presingu po celom terenu, igrom ,,u kost,,.
Zalaganje i igra u odbrani su zalosni. I to je cinjenica koja je prisutna cele sezone sa par izuzetaka.
Comment
-
Originally posted by Šarac View PostZato sto nismo poznati zato je i ne igramo a ti si zagovornik da u roku od 72 sata odigras tri utakmice u full speedu jel tako, da pokidas se i das 110 % protiv kls ligasa da bi se reklo eto svaka im cast bas su pokidali u odbrani. Kako se brzo zaboravljaju neke utakmice pod rukovodstvom tvog avatara kada smo primali 100 tke ali smo igrali hard difens i tranzisn ofns jel tako?
Nisam ja zagovornik da igramo 100% u kupu ali da nam trpaju KLS ligasi 70+ poena je nedopustivo.
Elem kad smo kod mog avatara koji ti toliko smeta kao i onome koga zdusno podrzavas kao Zvezdaskog Mesiju nije zgoreg napomenuti.
Daj nam boze sto vise ljudi u svim strukturama kluba kao sto je bio Dejan Radonjic.
Comment
-
U sezoni 2016/17, kada smo navodno imali najjači sastav primili smo tačno 100 poena od Efesa,24.11.2016, 102 poena od CSKA 09.02.2017, 98 poena od Reala 09.03.2017.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostU sezoni 2016/17, kada smo navodno imali najjači sastav primili smo tačno 100 poena od Efesa,24.11.2016, 102 poena od CSKA 09.02.2017, 98 poena od Reala 09.03.2017.
Imas li taj podatak?
Comment
-
Originally posted by Laza Kacanski View PostSigurno smo i te godine bili najgora odbrambena ekipa kao ove ??
Imas li taj podatak?“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
Comment