Lektira za skolu
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
I ovih 12 je previše, sa aspekta kvaliteta klubova, za Zvezdu pogotovo, jer ima isti broj utakmica u sezoni kao NBA klubovi, pa i za ove klubove koji se odluče da takmičarski igraju EC. EL ove godine se ne igra rekreativno, ili ako tako posmatraš svake godine je 8 klubova igra rekreativno. 9,10,11,12 mesto u EL ove godine u situaciji kad dovedeš 11 novih igrača i novi stručni štab je realnost, ali to svakako ne znači da će ista situacija biti i sledeće godine ako na okupu ostanu svi mladi igrači i pojedini nosioci.
Tako da malo više posmatranja šire slike a malo manje biranja pojedinosti koje se onda ukalupljuju u željeni kontekst.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Teska utakmica je za nama. Nadam se da smo nesto naucili i iz pobede. Zna li ko kakva je situacija sa Jankovicem?
Da mi je neko pricao pre 2 meseca da ce nam Jankela faliti ;)
Drugari idem malo u off nadam se da ce mi moderatori oprostiti, ali ako bi mogao da Vas zamolim da ne citirate toliko Milosa. Obesmisljavate mi IL. Provalice on i na koji besmisleni post mu odgovaate i bez citiranja. Znam da je tesko uzdrzati se
Comment
-
Originally posted by Ica View Postpozdravio te Bogdan Bogdanovic koji je zario i palio poslednjih 6-7 godina u toj slaboj EL
"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Kada se uzme u obzir ova insajderska izjava, onda one price o Alimpijevom zapostavljanju odbrambene koncepcije mislim da nemaju potporu.
Чврст сам карактер, то је фочанска линија. Мени ни у почетку није био проблем да шутнем, од првог дана тренирам високим интензитетом и увек сам спреман, али нисам баш схватао улогу, да се од мене очекује да се кроз одбрану уводим, да кроз њу тражим место под сунцем. А у претходних 10 година ни један тренер ме није извео из игре због одбране. Напад ми је био све, даћу тројку, противник двојку, ја тројку и не може да ме стигне...отприлике тако сам размишљао. Напад ми је био све. То је та навика, све је у глави. А овде у Евролиги се игра тимска одбрана, у Звезди се на томе инсистира, стил нашег тренера Алимпијевића је дефанзива, на њој се изградио.
Comment
-
Originally posted by mmajstor View PostKada se uzme u obzir ova insajderska izjava, onda one price o Alimpijevom zapostavljanju odbrambene koncepcije mislim da nemaju potporu.
[/I]SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Ganac View PostVeruješ svemu šta se napiše, Čovara diktirao malđanom Jankeli (ovaj naučio naizust) i izdeklamovao noiaru koji je još malo nakitio...
Mada mi bas nema logike da i ako je to maslo Covica, zbog cega bi imao potrebu da se u medijima siri slika u defanzivnoj koncepciji, a da u isto vreme pusta ovog da na parketu svojom voljom zanemaruje istu? Ako mu je vec stalo do toga, mislim da to jeste neka teznja i u stvarnosti...
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostI ovih 12 je previše, sa aspekta kvaliteta klubova, za Zvezdu pogotovo, jer ima isti broj utakmica u sezoni kao NBA klubovi, pa i za ove klubove koji se odluče da takmičarski igraju EC. EL ove godine se ne igra rekreativno, ili ako tako posmatraš svake godine je 8 klubova igra rekreativno. 9,10,11,12 mesto u EL ove godine u situaciji kad dovedeš 11 novih igrača i novi stručni štab je realnost, ali to svakako ne znači da će ista situacija biti i sledeće godine ako na okupu ostanu svi mladi igrači i pojedini nosioci.
Tako da malo više posmatranja šire slike a malo manje biranja pojedinosti koje se onda ukalupljuju u željeni kontekst.3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Originally posted by Ica View Postpozdravio te Bogdan Bogdanovic koji je zario i palio poslednjih 6-7 godina u toj slaboj EL
Daj svi lepo da kazemo godista, da vidimo ima li svrhe neke pisati o nekim temama3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
Comment