Originally posted by Svarog
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Czbg9 View PostBukvalno, Boga da molimo da za mesec dana unapredimo odbranu od pnr-a i pnp-a, alimpije pojma nema, nesposoban je da brani to
Comment
-
Da, on je kriv za dobre stvari. Za lose su igraci glupi..3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Žao mi je, iskreno... što Borac nije pobedio. Bila bi to zaslužena pobeda po svemu pokazanom. Sramota je da profi igrači šuteve bez odbrane, kao na treningu maše kao da sam ja lično... a ne oni koji to godinama treniraju. Izuzetno loša motivacija i priprema utakmice, tako da koliko god su igrači grešili i stručni štab je grešio i čini mi se da je STR štab i glavni krivac za lako ćemo ulazak u utakmicu.Last edited by nebitan; 16-02-18, 12:00.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
,,Napad dobija utakmice odbrana donosi trofeje,,
Krilatica koja se toliko puta pokazala kao tacna.
U borbi za trofej, prolaz uvek je tesko ocekivati ne znam kakva napadacka ludila, procente. Obicno su mecevi za trofeje ruzni, na mali broj koseva, postoji ogromna trema, pritisak. ,,Skrati,, se ruka, promasuju se otvoreni sutevi.
E tada odbrana sve to ispravlja. Borbenost, odbrana.
Mi to nemamo.
I sinosnji mec je pokazatelj koliko su price lako cemo, razbicemo sve, najjaci smo opasne i mogu nam se obiti o glavu zestoko. Mi nas tim jos nismo videli kako reaguje pod pritiskom. Mozda jesmo protiv Cedevite i Buducnosti ali ipak su to manje vazni mecevi od meceva za titulu.
Comment
-
Malo je reci da je ono sinoc bila sramota.
Igraci su mislili da ce se Borac sam pobediti.
Alimpijevic je svasta probao i dosta rotirao, uz zamerku za Dobricevu malu minutazu...
Igraci su odgovorni za ovo, ali dobrim delom i on.
Jednoostavno je morao da unese ozbiljnost medju igrace i da pripremi mec, koji nije lose pripremio, vec ga nije pripremao uopste.
Takodje, morao bi da pripazi malo sta prica na konferencijama. Ne ide to jednostavno.Last edited by Jimi22; 16-02-18, 11:34.
Comment
-
Originally posted by Laza Kacanski View Post,,Napad dobija utakmice odbrana donosi trofeje,,
Krilatica koja se toliko puta pokazala kao tacna.
U borbi za trofej, prolaz uvek je tesko ocekivati ne znam kakva napadacka ludila, procente. Obicno su mecevi za trofeje ruzni, na mali broj koseva, postoji ogromna trema, pritisak. ,,Skrati,, se ruka, promasuju se otvoreni sutevi.
E tada odbrana sve to ispravlja. Borbenost, odbrana.
Mi to nemamo.
I sinosnji mec je pokazatelj koliko su price lako cemo, razbicemo sve, najjaci smo opasne i mogu nam se obiti o glavu zestoko. Mi nas tim jos nismo videli kako reaguje pod pritiskom. Mozda jesmo protiv Cedevite i Buducnosti ali ipak su to manje vazni mecevi od meceva za titulu.
Comment
-
Originally posted by Ica View PostMislim da gresis ,ja sam ubedjen da imamo sve sto je potrebno ...samo je pitanje glave ..hocemo li ili ne ...za borac se nije lako motivisati ali za grobare jeste ...tu trener sto se tice motivacije i ne treba ..
U ovom trenutku Partizan nam nije dostojan protivnik.
Cedevita, a posebno Buducnost ite kako jesu.
Comment
-
Originally posted by Laza Kacanski View PostMislio sam presvega na ABA ligu.
U ovom trenutku Partizan nam nije dostojan protivnik.
Cedevita, a posebno Buducnost ite kako jesu.
Comment
-
Imas ubedljivo najbolji tim u aba..da imas kvalitetnog trenera igrali bi f8 u ovoj po meni slaboj EL..ciljevi su nam laki..ne kazem sigurno ostvarivi ali realno jako dosadna sezona..bar meni..3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Originally posted by mikara92 View PostSpasili smo se možda i najveće bruke u istoriji kluba! Možda će neko reći nebitno takmičenje, ne slažem se! Svaki trofej je itekako važan, velika je razlika između triplete i 2 trofeja. Da smo sa Ročestijem, Feldinom, Lazićem i ostalima izgubili od jednog Borca iz Čačka (bez potcjenjivanja tog kluba), kao predsjednik kluba ušao bi u svlačionicu i nikome ne bi dao platu minimum 2 mjeseca, pa neka igrači bojkotuju koliko hoće, bez obzira što ih sve volim. Majku mu, igramo Evroligu, imamo takav tim da sve domaće klubove trebamo gaziti, da se već na poluvremenu zna pobjednik. Imali smo sreću danas, pa smo izbjegli neviđenu bruku. Pamet u glavu i ozbiljan pristup svakom meču, ovo danas je bilo za svaku sramotu i osudu, kao da smo u Evroligi od CSKA izgubili 60 razlike, taj nivo.
Totalna sramota...
Comment
Comment