Originally posted by Jack
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Koje podizanje tenzija, ja stvarno to mislim. Moraš tri utakmice da igraš za četiri dana, a nizašta. Idealno da se povrediš i sjebeš sezonu zbog idiota.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by Jack View PostMa Rasko Bojic je smesan trener,za ovo mu svaka cast ,,prica Pesakovic jednom mom drugaru na pol.jedne utak.gubili 20 razl.kaze* Leb te jbo sta da radimo sad" 1
Ma i bilo bi ok da neko od nebeogradskih klubova (ne racinam megu) uzme ovaj kup. To bi tamo bila festa danima, a nama ne znaci toliko.
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostKoje podizanje tenzija, ja stvarno to mislim. Moraš tri utakmice da igraš za četiri dana, a nizašta. Idealno da se povrediš i sjebeš sezonu zbog idiota."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostKoje podizanje tenzija, ja stvarno to mislim. Moraš tri utakmice da igraš za četiri dana, a nizašta. Idealno da se povrediš i sjebeš sezonu zbog idiota.
Comment
-
Originally posted by kronostime View PostOnda je postenije povuci se pre pocetka Kupa, nego ovako odigrati.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Koja je poenta takmičenja ako ne osvajanje trofeja?
KRK nije nebitan, kao što nije KLS. Tako da jeste ovo sramota, a ti Dekarde si bot Alimpijevićev koji ne bi rekao lošu reč za njega pa i sve da ne osvoji ništa ove sezone. Iskreno sramota me je takvih navijača kojima je ovo nebitan trofej.
Originally posted by dekkard View PostŠta donosi trofej?
Comment
-
Ma nebitno takmicenje skroz i nebitan trofej, ako mora da se bira..
Izvukao nas Dangubic, Todorovic, Prija i sudije
Mene kup zanima smao ako budemo igrali sa KKP, 1/1 sledi prijateljski mec i onda finale...
Trener je opet imao srice,
Efes ima budzet 20m..Cacak, daj boze 150k3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
Comment