pa to su sve slabe statistike... nije valjda da je to to?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by mmajstor View Postpa to su sve slabe statistike... nije valjda da je to to?“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
ja sam prvi bio rayocaran pocetkom sezone i pripremama sto se ti ce Jankovica ...svaka cast na napretku , shvata sta treba da radi a ya to treba pohvaliti i Alimpija ..decko je doveden za sitne pare na ugovor od 3 god i potencijalno moze dosta da donese klubu sto igrama sto kasnijom prodajom...Bravo Coki
Comment
-
Meni se odmah u startu najviše svidelo kako igra Janković, od svih novih igrača, videlo se da je u pitanju školovan igrač, što je dokazao kad je u manje od 4 meseca popravio stvari za koje nije bio kriv što ih nije imao u svojoj igri, jednostavno igrao je drugačijem sistemu. Donekle se to odnosi i na Jovanovića, koji nije toliki kapacitet kao Janković, ali od sledeće godine verujem da će imati više protagonizma, a i godinu dana je mlađi, pa se može priuštiti da se malo duže sačeka.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Ne treba preterivati sa Jankovicem sa par dobrih partija. Da bude prodat mora da igra konstantno i da dominira. Trenutno izgleda odlicno, ali za nesto vise mora da istupi i u EL NA VISE UTAKMICA. Videcemo kako ce igrati, ovde je opste poznato kad god neko odigra 2-3 dobre partije,digne se hajp, pa dve tri lose onda se tera iz kluba.
Evo i Dekkard je znao, polako...Znaci su dobri, videcemo u tim ''tezim'' mecevima kako ce doprineti...sad se igra bez pritiska, relativno su skoro sve utakmice manje vise beznacajne, treba sacekati kraj sezone pa podvuci crtu.
Ono sto je sigurno da Lesort postaje zver i sigurno igrac koji sigurno moze biti utopljen, ako je to svrha naseg kluba, tima..3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Comment