Originally posted by Ica
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Laki21 View PostJoš da to radi i na mečevima...SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostSpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
Nije umio da odstupi,
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Laki21 View PostJoš da to radi i na mečevima...
Ubeđen sam da može i da će ubacivati , samo što bih ja voleo da to radi u Zvezdi , mada kako se radi sa njim i Aleksom u Fmp-u , nisam optimista. Protiv Mege , Pot ga je preskočio bar deset puta i uzeo te šuteve kao da njega razigravamo . Pitanje svih pitanja , bar za mene , šta Zvezda hoće od njih dvojice ? Ovako kako se "razvijaju" u Fmp-u kod lošeg trenera , meni se ne sviđa ni malo
Comment
-
Doslo vreme pametan zaćuti, budala progovori a fukara se obogati.
Comment
-
Meni su ovde neke stvari neverovatne... Prvo kao da je taj Jankovic neki retardiran lik a ne neko je dosao iz D lige, prosao neke jako dobre sisteme i sad se cudimo kako covek da kos, a ima 25 godina... a mrsko nam je da cekamo Borisu sa 19 godina...
Naravno da je DR radio i sa mladjima.. Rebic, Tejic 18-19 godina..Borisa 17-18 u CZ.. Guduric 20g...itd.. DR je radio sa mladima itd...suvisno je pricati o tome...
Da je ovde DR igrali bi F8..defintivno...3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Originally posted by LosmiSK View PostMeni su ovde neke stvari neverovatne... Prvo kao da je taj Jankovic neki retardiran lik a ne neko je dosao iz D lige, prosao neke jako dobre sisteme i sad se cudimo kako covek da kos, a ima 25 godina... a mrsko nam je da cekamo Borisu sa 19 godina...
Naravno da je DR radio i sa mladjima.. Rebic, Tejic 18-19 godina..Borisa 17-18 u CZ.. Guduric 20g...itd.. DR je radio sa mladima itd...suvisno je pricati o tome...
Da je ovde DR igrali bi F8..defintivno...“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostNemoj DR-a više da braniš neće čovek zabosti ugovor ni za sledeću sezonu
Dejo treba polako da razmisli gde ce i sta ce, ja se nadam da ce u Olimpijakos da zameni neznalicu Sveropulosa i da vrati Olympijakosu evro titulu ali ceka se taj novi ;;ciklus'
Ocu da kazem da previse ocekujete od Borise, da nije on klasa jednog Doncica, ali bice dobar igrac, to je sigurno...ali ne taj nivo...Ovde se previse ocekuje od njega...on bi po meni trebao da bude all round igrac, skok,blokade, strana pmoci, trice, utcavanja...ali za njegovu konstituciju treba bolja fizicka slika..treba mu vremna da ocvrsne ali kad se to desi..dominirace, nemam sumnju u to...
Koliko smo krenuli u novi ciklus, govori da je on poslat u FMP, kao da igra..a sta igra? ABA ligu....bolje da je otisao u Mornar, malo evrope i svega itd...
Videcemo sta i kako ali imace on strasnu karijeru, sigurno..3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Originally posted by Daba View Post
Čovek postaje istinska legenda a još je sezona (ne samo ova) u Zvezdinom dresu pred njim.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
Nije umio da odstupi,
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Ganac View PostBranko je u ovo vreme uradio nešto zaista vredno pažnje, 430 utakmica (sa večerašnjom) u istom timu je ne samo rekord već mislim i prava retkost u današnje vreme elitne evropske košarke, a to mu verujem daje poseban šmek.
Čovek postaje istinska legenda a još je sezona (ne samo ova) u Zvezdinom dresu pred njim.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by LosmiSK View PostMeni su ovde neke stvari neverovatne... Prvo kao da je taj Jankovic neki retardiran lik a ne neko je dosao iz D lige, prosao neke jako dobre sisteme i sad se cudimo kako covek da kos, a ima 25 godina... a mrsko nam je da cekamo Borisu sa 19 godina...
Da je ovde DR igrali bi F8..defintivno...
Nije problem čekati Borišu , problem je što njemu u martu 19-te ističe ugovor. Oko DR i rada sa mladima se ne slažemo , pogotovo što prilično pouzdano znam da sa Borišom nije radio skoro ništa.
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostS tim da se mora da uzme u obzir da se sada igra mnogo više utakmica u sezoni nego u vreme Slobodana Nikolića, tako da ne verujem da će ga neko nekad prestići po broju sezona odigranih za Zvezdu. Ma neće doći ni blizu.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
Nije umio da odstupi,
Uračunato i u moj pad.
Comment
Comment