Originally posted by mmajstor
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by dekkard View PostFeldin je Russel Westbook za Ennisa, glavom i bradom. On sa pozicije sekundarnog pleja ima isti broj asistencija kao ovaj sa mesta backup pleja.
Taj Feldin ima 8 godina ozbiljne kosarke za razliku od Enisa koji ima 8 meceva. Svakako nisu za poredjenje.
Samo mislim da u igri tesko mogu zajedno. Enis bez lopte je beskoristan.
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostFeldin je Russel Westbook za Ennisa, glavom i bradom. On sa pozicije sekundarnog pleja ima isti broj asistencija kao ovaj sa mesta backup pleja.
Inače Ročesti mi je od Jovketa i Rakoča bolji, ovu dvojicu ne mogu da komentarišem.
Comment
-
Originally posted by Победа View PostZašto ne voliš Enisa toliko?
Inače Ročesti mi je od Jovketa i Rakoča bolji, ovu dvojicu ne mogu da komentarišem.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostNije da ga ne volim, ja sam recimo mnogo zadovoljniji zbog njegove 4 asistencije i 0 poena večeras nego da je dao 15 poena i 1 asistenciju, zato je i imao ful minutažu koju backup plej treba da ima. Ukapirao je kako treba da igra i šta je minimum koji treba da odradi.
Comment
-
Originally posted by Победа View PostOn igra tog drugog pleja, ali realno on mi deluje kao zamena za Dženkinsa više iako je to Feldin. Ne bih ja njega terao da radi ono što ne ume. Enis i Dobrić na dvojci sledeće godine uz Lazića bi bila brutalna kombinacija. Ako naravno Enis postane konstantan.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostMjok, on je iznuđeno rešenje za pleja i kao takav počeo je da odrađuje solidan posao, i samo ga tako treba posmatrati. Ako Feldin ne ostane sledeće sezone, treba dovesti boljeg od Feldina a ne menjati ga lošijim igračem.
Comment
-
-
Enis nije plej to se jasno vidi, pokusava se ali ne moze..on je klasican skorer...ja ga ne bih zadrzavao iskreno receno..ali dobro...
Rocesti je strasan igrac ali u odbrani se mnogo gubi sa njim, pa i previse...tako da je diskutabilno dali je najbolji...MWILL-u neki igraci mogu da posalju milionce koliko ih je unapredio...
Jankovic i Lesort objasnili neke stvari, kao sto sam rekao Lesort je zivotinja a tek slede njegove dobre partije...On moze da se proda za milionce, verujem u to..ove ili one tamo godine, ako je to uopste bitno ali nasoj politici kluba sigurno jeste...Jankovic je objasnio neke stvari, malo ruzno deluje sto je na sajtu kluba twiteru tj izbacena slika njegovog kucanja sa patikom u faci Gudaitisa, malo bzvze ali dobro...
Imas rotaciju od 12 igraca bez Pere jos, NC nista ne prepusta slucaju sad i de KRK i onda zavrsnica ABA i sezone sto bi trebalo da nam donese ta tri trofeja,nadam se...3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Omic je dobar igrac, solidan da kazem ali IQ mu je mehanicki za kosarku...ali radi posao, imas veliku rotaciju i nisu oci previse na njemu...ali defanzivno je teska rupa, vise sam ocekivao od njega tu, na to su se zalili i Izraelci cini mi se...ali radi posao, zna da odmota dobro pick..ne bih ni njega zadrzavao sledece sezone, nema upside nikakav po meni bar..ali radi posao, zavisi sta zelimo i dali ce Lesort ostati itd..3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Originally posted by LosmiSK View PostOmic je dobar igrac, solidan da kazem ali IQ mu je mehanicki za kosarku...ali radi posao, imas veliku rotaciju i nisu oci previse na njemu...ali defanzivno je teska rupa, vise sam ocekivao od njega tu, na to su se zalili i Izraelci cini mi se...ali radi posao, zna da odmota dobro pick..ne bih ni njega zadrzavao sledece sezone, nema upside nikakav po meni bar..ali radi posao, zavisi sta zelimo i dali ce Lesort ostati itd..
Comment
Comment