Announcement

Collapse
No announcement yet.

KK Crvena Zvezda MTS

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Da smo dobili 2/3 meča koja smo izgubili kući od Brosea, Baskonije i Himkija, imali bi skor 11-11 i ravnopravno bi se borili za plej-of Evrolige. Sve bi drugačije bilo. Zaista smo blizu bili, ostaje žal ali šta je tu je. Lijepa utakmica za gledanje večeras, Lesor pokidao, Janković pokazuje da bi mogao postati ozbiljan igrač. Idemo sad po kup u Niš!

    Comment


    • Iz ove perspektive kad pogledam Ročestija još ga više cenim, samo iz jednog razloga: neverovatna sposobnost prilagođavanja svoje igre u odnosu na kvalitet ostatka tima. Mogu slobodno sada da kažem da je najbolji plej koji je ikada igrao u Zvezdi.
      “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

      Comment


      • Originally posted by mikara92 View Post
        Da smo dobili 2/3 meča koja smo izgubili kući od Brosea, Baskonije i Himkija, imali bi skor 11-11 i ravnopravno bi se borili za plej-of Evrolige. Sve bi drugačije bilo. Zaista smo blizu bili, ostaje žal ali šta je tu je. Lijepa utakmica za gledanje večeras, Lesor pokidao, Janković pokazuje da bi mogao postati ozbiljan igrač. Idemo sad po kup u Niš!
        Tebra nadam se da neces pisati o plejofu do kraja sezone.

        Potpuno nerealna prica je to. Da smo dobili kuci. A sta da smo pukli u gostima Real i Barcu kao sto smo trebali itd itd. Kako god da okrenes, mi nismo kvalitetni da bi igrali PO ovaj, ni blizu...

        Comment


        • Originally posted by Ganac View Post
          Ne shvatam kako možete biti zadovoljni večerašnjim izdanjem kada smo primili 89 poena, opet nam je igra u odbrani loša i što komentator reče mi i Armani smo dve najlošije odbrambene ekipe (i vidi se). Više od polovine sezone je prošlo a mi vrlo slabo igramo odbranu, šta je uzrok tome?
          Pa realno, preko puta nisu indijanci vec izuzetno cijenjeni igraci sa pozamasnim stazom u EL i pri tome izuzetno potentni u napadu. Kontrolisali smo mec, mi smo se pitali cijelu utakmicu i vidio sam dosta atraktivnih poteza, 100 laganih i pobjeda, sto da ne budem zadovoljan?

          Comment


          • Originally posted by MannyCalavera View Post
            Tebra nadam se da neces pisati o plejofu do kraja sezone.

            Potpuno nerealna prica je to. Da smo dobili kuci. A sta da smo pukli u gostima Real i Barcu kao sto smo trebali itd itd. Kako god da okrenes, mi nismo kvalitetni da bi igrali PO ovaj, ni blizu...
            Samo kažem brate da smo bili blizu tog skora, a šta bi uradili ne znam. Stoji to da ne posjedujemo kvalitet za plej-of (mada ovoj ekipi Pero nedostaje, ne znamo koliki nam je maksimum)
            Ruku na srce, Himki i Makabi nisu ništa spektakularno, a boriće se za fajnal-for (tj. realno je da će igrati plej-of)
            Last edited by mikara92; 09-02-18, 20:42.

            Comment


            • Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba ali sekiracija ti ne gine.

              Ljuba Tadić.

              Comment


              • Puno lepih poteza veceras.
                Last edited by Manda77; 09-02-18, 21:02.

                Comment


                • Veoma zadovoljan dolazim iz Pionira, ono što mi prvo upada u oči je da kad se i ako se Pero vrati, da ćemo imat 12 igrača. Bukvalno 12 igrača gde svako može da odigra odlično u napadu pa čak i Lazić ako povrati iole tu formu. Kad kažem formu, mislim na konstantnost pogađanja otvorenih i polu-otvorenih šuteva. Od njega samo da bude siguran spot ap igrač i više nego dovoljno.

                  Odbrana oscilira, mada kada je bilo potrebno lepo smo opikali istu i napravili razliku. Napad deluje da može biti zastrašujuće dobar, ne samo zbog toga što ćemo imat 12 igrača nego što bre dobro igramo u istom. Tu svaku zaslugu preuzima Alimpijević, sve više i više verujem u njega.

                  Uzeti sve pobede kući do Reala i Fenera i tu da nam ekipa pruži 2 spektakla

                  Comment




                  • Comment


                    • Ceo dan i mec pod utiskom smrti velikog glumca, coveka i Zvezdasa.
                      Bilo je lepo biti u Pioniru sa pravim i iskrenim navijacima.
                      Cestitke za pobedu. Odlicna rola Jankovica koji je 5 puta korisniji za tim od Bjelice. Lesor odlican u skoku i napadu.
                      Veceras susret dve ekipe kojima je odbrana poslednja rupa na svirali. Odbrana dostojna amaterske kosarke.
                      Mnogi ce reci al dali smo 100 poena.
                      Medjutim, ova odbrana je nedopustiva.
                      Jos jednom cestitke momcima i strucnom stabu.

                      Comment


                      • Ponosan na prave navijace sa kojima sam bio u Pioniru ...Jankovic odusevio ,Lesor je bio korektan ...Rocesti standardno dobar ...odbrana je zakazala malo ali protiv armanija bolje nije ni moralo ...idemo po prvi trofej u sezoni ...SAMO PRAVI NAVIJACI ...dileri STOP

                        Comment


                        • Od igrača koji nije mogao pogoditi obruč kod šuta za 3 poena do igrača zbog koga ćemo se svi moliti Bogu da ostane u našem timu i naredne sezone, Nemanja Dangubić! Strašno koliko je napredovao i kako igra zadnjih mjesec i po dana. Trenutno je koristan kao Kalina u sezoni 2014/15, a zna se gdje je Kalina otišao poslije te sezone. Iskreno, ne vjerujem da ćemo ga uspjeti zadržati, daj Bože da griješim.
                          Naša druga petorka je toliko napredovala, da sam sada opušten kad na klupu odlaze Ročesti, Feldin i Bjelica.
                          Last edited by mikara92; 09-02-18, 21:55.

                          Comment


                          • I evidentno je da Enisu ne odgovara igra u petorci sa Feldinom. Prilikom svakog prenosa lopta odma ide Feldinu dok se Enis sklanja u stranu.
                            Mislim da nema potrebe da Feldin toliko ima loptu u rukama.

                            Comment


                            • Kad pogledamo imena koja igraju u ovom Armaniju, to je jedan skup jako dobrih individualaca - Gaudlok, Kalneitis (ne znam sto nije igrao), Bertans, Tiodor, Kuzminskas, Gudaitis, Dzerels, Pascolo...
                              Zasto igraju ovako lose u odbrani to je misterija, jer im trener uopste nije los u tom segmentu. Izgleda da ekipa u kojoj Gaudlok igra je osudjena na nedostatak kolektivne hemije.

                              Istakao bi zadovoljstvo sa Dangubicevim napredovanjem, sada deluje kao skroz zreo igrac. Prosto mi je zao sto cemo ga prodati na kraju sezone, jer ce nam nedostajati osim u odbrani sto je oduvek bio slucaj, sada i u napadu gde je postao konstantan i ne pravi sulude greske kao ranije a ulazi su mu sigurni. Jankela izgleda sve bolje, a iskreno jos uvek ne vidim sta smo to dobili sa Omicem sto vec nemamo sa Jovanovicem.

                              Originally posted by dekkard View Post
                              Iz ove perspektive kad pogledam Ročestija još ga više cenim, samo iz jednog razloga: neverovatna sposobnost prilagođavanja svoje igre u odnosu na kvalitet ostatka tima. Mogu slobodno sada da kažem da je najbolji plej koji je ikada igrao u Zvezdi.
                              Slavnic, Sasa Obradovic, Rakocevic, Jovic?

                              Comment


                              • Originally posted by Laza Kacanski View Post
                                I evidentno je da Enisu ne odgovara igra u petorci sa Feldinom. Prilikom svakog prenosa lopta odma ide Feldinu dok se Enis sklanja u stranu.
                                Mislim da nema potrebe da Feldin toliko ima loptu u rukama.
                                Feldin je Russel Westbook za Ennisa, glavom i bradom. On sa pozicije sekundarnog pleja ima isti broj asistencija kao ovaj sa mesta backup pleja.
                                “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

                                Comment

                                Working...
                                X