Kada je moglo da se cuti za dunjica vala valjalo bi da se cuti i veceras...jebes navijanje i pesmu, kome je do toga
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Czbg9 View PostKada je moglo da se cuti za dunjica vala valjalo bi da se cuti i veceras...jebes navijanje i pesmu, kome je do toga
Comment
-
Originally posted by Manda77 View PostAko veceras ne bude minut cutnje, bice to ogromna sramota za klub, Nebojsa je bio veliki navijac zvezde.Bas to ako je moglo da se cuti za razne jajare, lopove, narkomane i ubice, onda mora i veceras!!SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Mislim da je minut ćutanja najmanje što će klub učiniti. Setimo se da je obeležena i smrt Dragana Nikolića, od skorašnjih.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by Manda77 View PostAko veceras ne bude minut cutnje, bice to ogromna sramota za klub, Nebojsa je bio veliki navijac zvezde.Bas to ako je moglo da se cuti za razne jajare, lopove, narkomane i ubice, onda mora i veceras!!
Slava mu!Last edited by Šarac; 09-02-18, 15:01.
Comment
-
Originally posted by Šarac View PostMoras se setiti da je minut cutanja bio i za Dragana Nikolica kada smo igrali sa PAO u Areni. Klub mora da pita El i delegata utakmice i naravno da je odluka i na El da li ce dozvoliti minut cutanja. Klub ce svakako zatraziti. Bez osude unapred, dovoljno smo svi ubijeni u pojam zbog smrti Nebojse Glogovca.
Slava mu!SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Šarac View PostMoras se setiti da je minut cutanja bio i za Dragana Nikolica kada smo igrali sa PAO u Areni. Klub mora da pita El i delegata utakmice i naravno da je odluka i na El da li ce dozvoliti minut cutanja. Klub ce svakako zatraziti. Bez osude unapred, dovoljno smo svi ubijeni u pojam zbog smrti Nebojse Glogovca.
Slava mu!
Comment
-
Nisam mislio na minut cutanja...mislio sam na navijanje, ako je moglo da se cuti dunjicu u bitnoj utakmici pola sata, vala moze i veceras...nije bas neki povod za pesmu i slavlje, ne samo zato sto je Zvezdas, nego i dobar covek, jedan od najpostenijih, a otisao je mlad
Comment
-
Originally posted by Czbg9 View PostNisam mislio na minut cutanja...mislio sam na navijanje, ako je moglo da se cuti dunjicu u bitnoj utakmici pola sata, vala moze i veceras...nije bas neki povod za pesmu i slavlje, ne samo zato sto je Zvezdas, nego i dobar covek, jedan od najpostenijih, a otisao je mlad
Ti zaboravljas da danas ce utakmici samo prisustvovati navijaci simpatizeri bez grupe najvernijih od kojih i krece pesma. Nema ko kod simpatizera da pokrene bilo koju pesmu. Bice aba liga atmosfera, sa zvizdanjem i aplauzima kod koseva.
Comment
-
Prestanite da spominjete kriminalce i narkomančine raspale i jednog umetnika čistog srca kao što je bio Nebojša u istoj rečenici.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by Šarac View PostTi zaboravljas da danas ce utakmici samo prisustvovati navijaci simpatizeri bez grupe najvernijih od kojih i krece pesma. Nema ko kod simpatizera da pokrene bilo koju pesmu. Bice aba liga atmosfera, sa zvizdanjem i aplauzima kod koseva.
Simpatizer he gora uvreda nego da mi neko kaze da sam grobar!
Ja sam simpatizer Barselone, ManUtd, Liverpoola.. A za Zvezdu navijam otkako znam za sebe, tako da nisam simpatizer vec ZVEZDAS!
Sent from my T8(E8C1) using Tapatalk
Comment
-
Originally posted by mad for red View PostNeka bude kao na Derbiju I bice za klasu bolje nego da su tu Delije-simpatizeri
Simpatizer he gora uvreda nego da mi neko kaze da sam grobar!
Ja sam simpatizer Barselone, ManUtd, Liverpoola.. A za Zvezdu navijam otkako znam za sebe, tako da nisam simpatizer vec ZVEZDAS!
Sent from my T8(E8C1) using Tapatalk
Cak su napravili i podelu na fk i kk navijace gde kk navijaci ispadaju najveci neprijatelji te iste grupe.
Koliko je to bolesno videcemo koliko vec veceras da li ce Fk igraci doci ili im je preporuceno od strane grupe da se niko ne pojavi jer tamo nije njihova bratija.
Comment
-
Originally posted by Šarac View PostTi zaboravljas da danas ce utakmici samo prisustvovati navijaci simpatizeri bez grupe najvernijih od kojih i krece pesma. Nema ko kod simpatizera da pokrene bilo koju pesmu. Bice aba liga atmosfera, sa zvizdanjem i aplauzima kod koseva.
Comment
Comment