A sta je generalno problem tih timova sa velikom bazom navijaca i puno novca?! Makabi, Barsa, Armani, PAO... Po meni nedostatak jezgra domacih igraca, jer ako imas 10-12 amera koji su sanjali NBA a dosli u Evropu i pri tome oni su navikli na poraze a u tim timovima se isti iskazu na tribinama i onda krece da se sliva nervoza u svlacionicu. Mogu samo da zamislim Zvezdu da pukne 25-30mil evrica i bude zadnja... Pa neko bi sa jabukom u ustima bio okrenut na lomachi.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Bila bi druga prica za nas, da recimo igramo Endesu...Posto igramo ovu aba ligu, nemamo previse zamora i lagano kasamo...Mi u Endesi je veliko pitanje da li bi usli u plejof..3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Originally posted by LosmiSK View PostBila bi druga prica za nas, da recimo igramo Endesu...Posto igramo ovu aba ligu, nemamo previse zamora i lagano kasamo...Mi u Endesi je veliko pitanje da li bi usli u plejof..“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by VLADIMIR PERIC VALTER View PostLep pogled sa vrha!,sad pametno u ova tri kola, a izmedju da uzmemo kup !
Comment
-
Originally posted by MannyCalavera View PostSaras ide u Barcu to je vec vidjeno. Oni su ga hteli jos pre 2 godine, ali tada nisu mogli jer postoji ACB liga pravilo da trener mora da ima min 2 godine iskustva kao profesionalni trener da bi radio kao head coach u ACB. Saras to nije imao, zato je i uzeo Zalgiris ove dve godine. Njega ceka Barca na kraju sezone, sta god da uradi Zalgiris...
Comment
-
Originally posted by Victor BG View PostPa iskusno je ovo amortizovao. Mada po meni je trebao da se jasno ogradi i stavi tacku pa kolika god da je cijena.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
Comment