Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by dekkard View PostDobrodošao nazad, Manny! U intermecu do sledeće EL utakmice podsetimo se ovih forumskih klasikaSpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Do kraja nas ocekuju jos 5 utakmica kuci protiv Milana, Unikahe, Valensije, Fenera i Reala i 5 na strani protiv Baskonije, Bamberga, Barselone, Panatinaikosa i CSKA. Po meni je realno da dobijemo 3 kuci, eventualno 4 i na strani da probamo da napadnemo Baskoniju, Bamberg i mozda Barselonu. U najboljem slucaju 13/14 pobeda.
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostZnači, 9 je krajnje optimistično kada imaš 8 pobeda i 10 kola do kraja? Dobro, tu smo da kvotujemo opet
Unikahe, Bamberga i možda Valensije. Od toga ako dobijemo 3 utakmice extra...jer ne verujem da neko očekuje protiv Barse, PAO, Reala, Fenera i CSKA našu pobedu, pogotovo kada se očekuje da te ekipe polako dižu formu.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
Nije umio da odstupi,
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Stvar je u tome da se ovde suviše ekstremistički razmišlja, ili sjaj ili očaj, kao da nema ničeg između. E mi smo baš u tom prostoru trenutno, neki realan domet nam je između 9-12 mesta, sa 12-14 pobeda, to sam tvrdio i pre mesec dana i pre tri meseca. Dozvoljavam da sam umereni pesimista i da bude i malo bolje od toga, ali to je otprilike to.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by Победа View PostMene interesuje da li će 15-15 biti dovoljno za osmo mesto ili ćemo morati da tučemo CSKA u gostima poslednje kolo“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Ako se osvoji ABA, ja sam potpuno zadovoljan sezonom ali samo pod uslovom da se zadrzi okosnica tima i promjeni 3-4 igraca. Utakmicama protiv Barse i Makabija, Alimpije je pokazao da moze, povratak protiv Valensije tim je pokazao da ima karakter a Zalgiris i Oly su doktorski rad . Sad kad bi ostao kostur tima, unapredjen odredjenim igracima onda je PO neka realna prica u sl godini. Zali boze praznih arena i para koje bi nam tu zelju dodatno priblizile.
Comment
-
Originally posted by mmajstor View PostMeni se svrabez javlja za naredne 3 od 4, a od ostalih nazalost maksimalno jedna zbog konacnice ABA lige i teskih protivnika. Tako da mu to ukupno dodje na 10-11.
“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Pa čekaj, da li je Đamil 3/4 ili čista 4 ili 4/5?SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
Nije umio da odstupi,
Uračunato i u moj pad.
Comment
Comment