Originally posted by Victor BG
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Originally posted by mmajstor View Postlepo sreceno...samo treba zameniti izraz fasizam sa sovinizmom. Fasizam je nesto sasvim drugo.
Comment
-
Originally posted by Samo Zvezda View Postsinoć , na kraju utakmice neki lik grli Omića i daje mu valjda zvezdin šal...posle čujem da je to isti lik koji je mlatarao sa tom zastavom na kojoj je Mladić
Ali...
Comment
-
-
Originally posted by Jimi22 View PostOcekujem ozbiljnu kaznu sada.
Novcanu sigurno, a moguce i neka utakmica bez navijaca.
Hvala najbednijima.
Jedini su kojima ce uspeti da zakljucaju 2 hrama sporta za manje od 2 meseca.
Kazne za oba kluba bi svelu ovu grupu najvernijih i najdaniji na onih 1500 sto se skupljaju na Severu i ocekujem da normalan svet njih bojkotuje i ne odu vise ni na jednu utakmicu Fk. Za aba ligu i El KKCZ tih problema vise nece imati nadamo se da nam pokazuju vise koliko vole klub.
Comment
-
Originally posted by Grof View PostVrlo je prosto. Ima snimak, MUP bi trebalo da nema problema da ga nadje... Ko si ti? Zasto si uneo zastavu? Ko ti je dozvolio da uneses zastavu? Da li ti je neko pomogao u tome? Ko su ti drugari? Za pola sata resen deo price...
Ali...
Između ostalog svi su oni poznati policiji ali i običan pandur izbegava sukob sa kriminalcima koji sebe zovu navijačima.
Zašto - Zato!Last edited by nebitan; 30-01-18, 15:54.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Ganac View PostKako ko ga je pustio? Pa prošli su pored obezbeđenja koje se sklonilo da ne bi završili u bolnici jer su to skotovi koji su vojnički organizovani, tetovirana banda koja se bavi kriminalom... i nekog prebiti, izbosti im je kao dobar dan.
Između ostalog svi su oni poznati policiji ali i običan pandur izbegava sukob sa kriminalcima koji sebe zovu navijačima.
Zašto - Zato!“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Kako bi sada dobro došlo da Uprava (Čović) izađu u javnost sa izjavom da pravi navijači Zvezde ne prave štetu klubu za koji navijaju, niti se mešaju u transfer politiku kluba. Da ovi zbog kojih će Zvezda da bude kažnjena od strane EL i nisu navijači Zvezde.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
Nije umio da odstupi,
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostS tim da nema običnih pandura na utakmicama nego žandarmerije.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
Nije umio da odstupi,
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Ganac View PostKako bi sada dobro došlo da Uprava (Čović) izađu u javnost sa izjavom da pravi navijači Zvezde ne prave štetu klubu za koji navijaju, niti se mešaju u transfer politiku kluba. Da ovi zbog kojih će Zvezda da bude kažnjena od strane EL i nisu navijači Zvezde.
Nikakvo umanjenje stete kod El nikakva pisanija nece umanjiti i imace odjeka samo za domace okvire. Koliko je pametno procenite sami.
Comment
-
Mi navijači KKCZv sa foruma (grupa kojoj i ja pripadam) a i generalno, su kao žena u PMS.
Kada pobedi Zvezda - Alimpije bogotac, kada izgubi Zvezda - koji je ovaj nemač pojma, došao je da se uči na Zvezdi...
Hvala bogu da ne odlučujemo o sudbinama (igračkim) u našem klubu, do sada bi bar 50 njih prodefilovalo kroz klub (ove sezone).
Hvala bogu da (većina) nismo opterećeni izmima.
I na kraju, hvala bogu da je ovo "hvala bogu" samo pomoć da objasnim koliko je dobro da svako radi svoj posao.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
Nije umio da odstupi,
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Panduri...lepo se kaze bolje cerka kurva nego sin pandur... Ne daj Boze da iscimaju nekog ko zasluzuje,nose pistolje,sede po kaficima i nijedan pandur da ih legitimise...ali zato sedis u kraju cirkas pivo,blejis odmah dolaze da se kurce,ides na derbi pijes pivo pridje odvali te po ruci jer pijes pivo jer jelte moze mu se...dok recimo dodju brigadiri ili momci iz bbrs-a unesu pistolj na tribinu i nikom nista,o hijenama da ne govorim...ali im se zato skupe muda kada klince trebaju po kraju da maltretiraju,govna najveca
Comment
-
Originally posted by Ganac View PostMi navijači KKCZv sa foruma (grupa kojoj i ja pripadam) a i generalno, su kao žena u PMS.
Kada pobedi Zvezda - Alimpije bogotac, kada izgubi Zvezda - koji je ovaj nemač pojma, došao je da se uči na Zvezdi...“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
Comment