Originally posted by Ganac
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Delije ostvarile ono što im je bila osnovna namera. Mislim na "grupu"
https://t.co/hYMgyPn9o3Last edited by Samo Zvezda; 30-01-18, 13:58.
Comment
-
Originally posted by Samo Zvezda View PostDelije ostvarile ono što im je bila osnovna namera. Mislim na "grupu"
https://t.co/hYMgyPn9o3SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Brajkula View PostTa vređanja i tsl. su sastavni deo karnevala. Ne može jedno bez drugog.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
Nije umio da odstupi,
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Ganac View PostZnam ja da je to naš folklor...ali to bi trebalo menjati i slažem se sa Lakijem da je to dugotrajan proces koji bi mogao da krene tako što bi recimo mi prestali da vređamo i svoje i protivničke igrače.
Ovo Novca pip piiiiiip pip, je za to bukvalno ništa.
Treće, kapiram da nije toga, tog rivaliteta, ne bi bilo toliko ni interesantno.
Comment
-
Ovo oko Alimpijevica je glupo raspravljati.Covek je dobar trener i vec sada vrlo uspesan trener.Nisam ,do sada,komentarisao o njemu jer mozda ne bih bio objektivan.Zivot ti je takav Lazic ode na mini turneju Mimice i Mazalini mu dodju "glave",a Dule dobio ispomoc od gazde u vidu Pera,Roca,Milka(iako sam od prve sec protiv isluzenih igraca).
Jednostavno dobio je Real,Oly upisao se u istoriju zvezde,skockalo se hiljadu stvari i to je to.Siguran sam da vec sada moze da bira ekipe po evropi,a mnogi bi zeleli da ih on vodi.
Na kraju krajeva momak je perspektiva ,ne samo zvezde,i prirodno je da bude tu gde je i treba da bude.Dolaze mladi ljudi,a Maljkovic,Duda i ostali idu tamo gde im je mesto i gde pripadaju.
Comment
-
Zbog seljačina moguće da ćemo neki od sledećih mečeva u Evroligi igrati pred praznim tribinama. Hvala vam ološi!
90% njih ja mislim da ne zna koji skor Zvezda ima u Evroligi, a da ne pričam o ostalom. Ali ne, ipak su to ti čuveni navijači, tetovaža, narkomanija, itd.Last edited by mikara92; 30-01-18, 14:15.
Comment
-
Originally posted by Ganac View PostTo se i očekivalo, niko ne može da me ubedi da to nije učinjeno sa ciljem da se naškodi Zvezdi jer zaboga preko toga će naškoditi i Čoviću. Stoka bezrepa.
Kad već pominjem Mladića , sinoć , na kraju utakmice neki lik grli Omića i daje mu valjda zvezdin šal...posle čujem da je to isti lik koji je mlatarao sa tom zastavom na kojoj je Mladić
Comment
-
-
Originally posted by dekkard View PostUmetnik je prisutan
SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
Nije umio da odstupi,
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
-
Originally posted by mmajstor View Postlepo sreceno...samo treba zameniti izraz fasizam sa sovinizmom. Fasizam je nesto sasvim drugo.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
Comment