Problem sa Milkom i navijacima (a.k.a simpatizerima) je sto ziceri koje uspe da omasi stvara znacajnu kolicinu frustracije, koju jedino moze da nadomesti drugim segmentima igre sto nije bas uvek slucaj. Eksplodirace i Milko, dobro je sto sada sa Enisom i Dobricem imamo vecu sirinu i vise opcija u napadu sto treba da rastereti sve igrace, pogotovo one u godinama.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Tatin sin.
Skupa igracka
Covek je sve demantovao za sada.Mnogi strucnjaci su mu predvidjali smenu, a covek ima vrlo dobre rezultate za sada.Jedini kiks je Buducnost u Zelezniku.
@Ganac
Ne procita ti dobro moj post.
Druga strana se od mrznje nikad nece izleciti.Pogledaj samo fb stranu "crtaca grafita".
Comment
-
Originally posted by Beli View PostBrate, ne preteruj.Sve je to skandirano godinama bez delija u hali.Jasno je meni sa ti razmisljas civilizovano i da zelis normalizaciju odnosa medju publikom, ali inicijativu ka tome mora da prikaze i druga strana, a znamo kakve morbidne uvrede upucuju nasim ljudima i klubu.Sve mora da podje od rukovodstava klubova u svim sportovima, a to se nece desiti nikad.Originally posted by Victor BG View PostLaki, posalji bratu Gancu onog brkatog turcina sto ljubi, ja ne znam
SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Pa kad osnove ne razumijete otuda i tako nekvalitetni upisi. Trzisna vrijednost je cijena robe koliko je kupac voljan da ponudi. Dakle trenutni ugovori igraca i njihova trzisna vrijednost sada, izvoli pa izracunaj ugovore pa uporedi a onda uzmes nas neto budzet za plate pa skontas da igracka i nije skupa. Pa da si se bavio kolektivnim sportom znao bi koliko je tesko postici ovo sto radi Alimpije & Topic i siguran sam ne bi trazio dlaku u jajetu niti bi osporavao covjeka prije nego je navrsio 50 radnih dana.
Comment
-
-
Originally posted by Victor BG View PostPa kad osnove ne razumijete otuda i tako nekvalitetni upisi. Trzisna vrijednost je cijena robe koliko je kupac voljan da ponudi. Dakle trenutni ugovori igraca i njihova trzisna vrijednost sada, izvoli pa izracunaj ugovore pa uporedi a onda uzmes nas neto budzet za plate pa skontas da igracka i nije skupa. Pa da si se bavio kolektivnim sportom znao bi koliko je tesko postici ovo sto radi Alimpije & Topic i siguran sam ne bi trazio dlaku u jajetu niti bi osporavao covjeka prije nego je navrsio 50 radnih dana.
Smarate vise sa tim stvarima..necu da ulazim u prepirke ali neki stvarno pisu stvari koje nemaju veze sa tacnim podacima.. Ti meris sadasnju trzisnu vrednost tima od prosle godine...Pa sto ne meris od prosle godine i sada...
Jednostavno zivi sa tim da ima neko uovom univerzimu koji smatra da ALimpijevic i nije bas neki trener...buducnost ce pokazati ko ce biti u pravu, ti ili ja...3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Originally posted by mmajstor View PostA Mornar ili Cedevita?3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
Comment
-
Originally posted by LosmiSK View PostMornar je smesan tim Cedevita ce ih rastaviti u to sam siguran dobice Dekkard lepu slicicu, tacno koju treba u vremEnu koje nam sledi“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostImam i ja, ali ću prvo da pitam Lakija da vidim da li se slaže sa izborom3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
Comment
-
-
Originally posted by dekkard View PostMeni više liči na double agenta [emoji23]3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
Comment
-
Originally posted by Beli View PostBrate, ne preteruj.Sve je to skandirano godinama bez delija u hali.Jasno je meni sa ti razmisljas civilizovano i da zelis normalizaciju odnosa medju publikom, ali inicijativu ka tome mora da prikaze i druga strana, a znamo kakve morbidne uvrede upucuju nasim ljudima i klubu.Sve mora da podje od rukovodstava klubova u svim sportovima, a to se nece desiti nikad.Originally posted by dekkard View PostMeni više liči na double agenta [emoji23]Originally posted by LosmiSK View PostSpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
Comment