Originally posted by darko pancev
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by abizolirni View Postznaci iz sve snage navijamo za Cedevitu ... eh, dokle je doslo."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by Laza Kacanski View PostNije,nije
Ja Cedevitu bas gotivim[emoji23]“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by LosmiSK View PostOdigrao je on dobar mec ali te suteve sto je uzimao od koliko 12-13 10 je bilo vise nego nerezonski...Lik je lud ko noga, ima taj napadacki kapacitet ali glavom kroz zid ide...Meni se licno ne svidja ali ako moze da nastavi da trpa ok, ali videcemo...Mi smo njih ubacili u brzi ritam, oni su trcali u ledja sto je malo atipicno na njih da igraju na kos vise i Sveropulos je izgubiio mec onog momenta kad je Spanulisa vratiou igru..
Sad da u kontinuitetu odigramo neki dobar mec, kad se vrate Feldin i Antic imacemo bas dvanaest ako ne i vise opcija za napad...
U svakom slucaju, pokazao je na najvisem takmicarskom nivou, protiv ekipe koja igra jaku odbranu da moze i to je nesto sto bi trebalo da ga preporuci za vecu minutazu u buducnosti i za vecu trpeljivost prilikom gresaka...
Comment
-
Originally posted by Laza Kacanski View PostNije,nije
Ja Cedevitu bas gotivim[emoji23]
Comment
Comment