Originally posted by Uroš
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Uroš View PostJa znam istoriju svog naroda i ne zaboravljam ništa, pa me zovi kako hoćeš. Klinac, retard, šovinista svejendo. Isti pristup praktikujem i u privatnom životu. Ne širim mržnju nikada ali nemam nikakav kontakt. Zna se kako je bilo sa mojim strikom. Prijatelj prijatelj, sutra rat pa striku sekira u glavu i sečenje ušiju. Sa sve svitom mudžahedina iz pizde materine.
To nije mržnja to je princp. Šta mi je kriv Alen Omić dečko sportista na mestu. Ali postoje i životni principi inače.
Gesendet von meinem Mi-4c mit TapatalkNebrušeni mozak
Comment
-
Originally posted by Uroš View PostNeće da me prime u ekipu, čekam ispred Nane svakih par dana da ih sretnem i apliciram. Videćemo za pušenje, druge smo orijentacije. Najviše bih voleo da KK navijači nikada ne kroče na Marakanu. Ne mogu ja vas da smislim, zato i ne idem na košarku. Razmaženi tipovi koji su tu samo kad se igra EL i kad je sve potaman. Kad opet pukne Čović pišaćete po klubu kao što ste radili sa FK CZ, sve dok nismo prezimeli. Pa navijajte za Real i za Cska u košarci, ovo je Zvezda.
Odoh da gledam trening fudbalerala.
Comment
-
-
Originally posted by Wingwalker View PostUroš Princip...ajte ispoštovali ste dete domaćinski, vala je dovoljno.
Imam par takvih goluždravih i opako principijelnih u široj rodbini...
,,mladost ne opravdava besvest".
"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Inače kako odmiče sezone, sve više imam poverenja u Alimpijevića. Neke akcije u napadu me oduševljavaju i pokazuje da je veoma talentovan trener. Ono što je jasno da će forsirati stalno iskakanje prilikom odbrane pik n rola što je po meni ok opcija kada ne bi imali Bjelicu, Davidovca, Ročestija i takve igrače koji teško mogu da isprate sva ta preuzimanja.
Osvojićemo sveLast edited by Победа; 27-01-18, 00:01.
Comment
-
Sjecam se na bivsem forumu, kako su ismijavali lika koji je predlagao Omica kao pojacanje.
Samo sto nije bilo povezano sa nacionalizmom vec kosarkaskim znanjem.
U cemu je fora sa Omicem, ne sjecam se da je bilo transparenata kad je ograo Elmedin Kikanovoc?
Comment
-
Meni je sve ovo cudno i nerealno...Bas su se izblamirali oko ovoga...srecom po nas, ostalisu postigli jedinstvo koje nikad i nismo imali..prelomili su sezonu...3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
Comment