Da mi je da vidim facu debila koji zviždi Omiću. Majmuni retardirani.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Laza Kacanski View PostBravo za ostatak hale koji podrzava Omica.
Evo jedno govno u lozi objasnjava kako treba zvizdati Omicu. Pljunuo bih ga al ne.mogu da dobacim[emoji23]SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
-
Originally posted by Uroš View PostOvo je demokratska zemlja i svako ima pravo da radi šta hoće i da zviždi kome hoće. Da li mi to podržavamo ili ne to je drugo. A Gobline znam ja gde su oni na Senjaku pa ću te ispratiri da im jebeš majku nacionalističku.
Comment
-
Originally posted by Uroš View PostOvo je demokratska zemlja i svako ima pravo da radi šta hoće i da zviždi kome hoće. Da li mi to podržavamo ili ne to je drugo. A Gobline znam ja gde su oni na Senjaku pa ću te ispratiri da im jebeš majku nacionalističku."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Večeras vam je dozvoljeno i neće biti sankcija malo oštriji komentari, zbog pesama i transparenata...stoka koja i ne zna kako rat izgleda, hvala im što više neće posećivati Pionir (A. Nikolić) higijene radi...biće mnogo čistije.
D. Plavšić na početku reče da zvanično zbog Alena bojkotuju Zvezdu.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
Comment