Originally posted by VLADIMIR PERIC VALTER
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Originally posted by Пан View PostНисам члан групе, не подржавам пребројавање крвних зрнаца...противник сам двоструких стандарда, бранио бих и твоје право да имаш никнејм комунистичког шљама кад би те неко напао због тога... Онда ће неко да реагује због речи ШЉАМ...па ће следећи да се укључи и почне да набраја комунистичке злочине и право да се та реч користи...схваташ поенту?...или сви пристојни, или нико...“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostNe, svako kreće od sebe i svog vaspitanja. Zamisli sutra kad budeš imao dete, pošto pretpostavljam da si veoma mlad, da li bi ti se sviđalo da mu neko učini nešto nažao ili ga vređa zato što je Srbin ili pravoslavac, i kako bi okarakterisao te osobe drugačije nego kao goveda i debilčine?
Comment
-
Što se navijačkih grupa tiče, u pitanju su kriminalne organizovane grupe koje predstavljaju jedan od najvećih kancera društva, ali vređaš zdrav razum kada izjednačavaš vređanje recimo Bjelice zbog promašenog zicera i jebanje majke muslimanske dečku koji je došao da da najbolje od sebe igrajući za klub za koji navijaš.
Te sve mentole bih poslao da utvrđuju čvrstoću kamena u Kovinu, barem da ima neke koristi od njihovog postojanja a ne da troše vazduh bespotrebno.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by Пан View PostНисам члан групе, не подржавам пребројавање крвних зрнаца...противник сам двоструких стандарда, бранио бих и твоје право да имаш никнејм комунистичког шљама кад би те неко напао због тога... Онда ће неко да реагује због речи ШЉАМ...па ће следећи да се укључи и почне да набраја комунистичке злочине и право да се та реч користи...схваташ поенту?...или сви пристојни, или нико...
Comment
-
Originally posted by VLADIMIR PERIC VALTER View PostKakvi sad komunisti?.Ko to pominje uopste, pricamo o osnovnom ljudskom pravu da ne bude etiketiran omalovazavan zbog vere, boje koze ili nacije i sta ti ja znam, ti koji ce da zvizde Alenu zbog toga jesu idioti i jos gore, za to je kronos i dekkard u potpunosti u pravu, a ti si skocio da je on nazvao navijace Zvezde govedima sto nije tacno posto takvi nisu navijaci. A tvoj animozitet prema mom niku a kazes da bi podrzao moje pravo a koristis reci sljam i zlocino je takodje ocigledan ali ovo je sportski forum i nikakvi komunisti , cetnici , nisu tema
Comment
-
Originally posted by Šarac View PostMislim da nema potrebe da se svadjate oko delija, oni ce veceras posle utakmice nezvanicno ili zvanicno bojktovati sve utakmice KKCZ pa ce jedna tema biti manja na svim forumima.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Victor BG View PostNeke frakcije bojkotuju jos od prosle EL utakmice sa Oly, a od veceras ako budu svi... Bice mi zao zbog ambijenta koji znaju da naprave ali interesu u ljubavi nema mjesta!Last edited by nebitan; 26-01-18, 17:52.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
Nije umio da odstupi,
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostŠto se navijačkih grupa tiče, u pitanju su kriminalne organizovane grupe koje predstavljaju jedan od najvećih kancera društva, ali vređaš zdrav razum kada izjednačavaš vređanje recimo Bjelice zbog promašenog zicera i jebanje majke muslimanske dečku koji je došao da da najbolje od sebe igrajući za klub za koji navijaš.
Te sve mentole bih poslao da utvrđuju čvrstoću kamena u Kovinu, barem da ima neke koristi od njihovog postojanja a ne da troše vazduh bespotrebno.
Comment
-
-
Originally posted by mmajstor View PostA zasto, ako se zna razlog?
"Делије позивају све навијаче којима је и српска и грчка црвено бела крв у венама, да дођу у петак у 16:30 на Вуков споменик, одакле ће се братским кортеом кренути ка хали! Свако треба да обезбеди за себе улазницу и са њом дође.
УВЕК ЦРВЕНО БЕЛА БРАЋА, ПА И КАДА ИГРАМО ЈЕДНИ ПРОТИВ ДРУГИХSpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
Nije umio da odstupi,
Uračunato i u moj pad.
Comment
Comment