Originally posted by dekkard
View Post
Igras jedini EL, imas veci duplo budzet i duplo bolje igrace...Trener je tanak ali boze moj..dobijao je i Vlada Jovanovic..NC kaze cas EL i da ne igramo necemo propasti,cas ako ne igramo mi smo gotovi.....
Jasno da sledece godine od karata, prodaje igraca i pobeda u EL cemo dobiti onu stvar a verovatno ce i sezonske ici losije..i sta dobijas PITAM JA TEBE da kazes da EL nije prioritet...Zna se kakvi su ljudi ovde i sta zele da cuju...da ne pricam o mutnim poslovima i muke od istih IZLIZANIH PRICA...
Da se razumemo ja sam srecan sto mogu da gledam CZ u EL ali nisam srecan sto radimo istu gresku kao KKP...cekamo neku trojku sa centra da nas zacementira...kockamo se..napredak u KLUBU reci mi kakav je... a ti ne radis nista po tom pitanju...vec jedino sto znas jeste da prodajes igrace i prosis od drzave....ne moze ovo vecno ovako da traje, kao sto nije trajalo ni Dulou,a mislim da sa mestom u EL nije sa kockom....
Mislim da cemo uzeti ABA liga ali to nije sustina problema koji imamo...svi to vide ali ih boli patka i onda dodje Smit i unisti im zivot...vidi gde su sad...nema ih na mapi..
Comment