Kakva glupost oko ovih ucenjivanja delija ako su istinite, puna podrska Alenu , sad jos glasnije ima da vicem Aleneee, na tribinama. Daj vise da prebrodimo nacionallizam i ratove i gluposti.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Sve će se videti 26-og, i odnos prema Alenu i odnos prea protivniku. Što se tiče odnosa prema protivniku, oni će sigurno da ugoste svoje kolege sa Gate7 i oni će imati svoj perormans ali je bitno da ostatak hale apsolutno i u svakom trenutku navija za Zvezdu.
Biće mučno ako budu slali svoje "timove za discciplinovanje", biće sjajno ako pobedimo... verujem da će biti slavlja kao da smo u finalu EL.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Previse paznje se daje zajednickom pevanju pesama.Podrska i buka na Evroligi je mnogo slabija nego u prethodnim godinama, pa nece biti strasno ni ako se otpeva poneka njohova pesma.
Tesko cemo ih dobiti.Nekompletni smo, ne odgovaraju nam l, pogubili su neplanirano neke utakmice, te moraju kao i obicno da se vade protiv nas.
Comment
-
Originally posted by Ganac View PostSve će se videti 26-og, i odnos prema Alenu i odnos prea protivniku. Što se tiče odnosa prema protivniku, oni će sigurno da ugoste svoje kolege sa Gate7 i oni će imati svoj perormans ali je bitno da ostatak hale apsolutno i u svakom trenutku navija za Zvezdu.
Biće mučno ako budu slali svoje "timove za discciplinovanje", biće sjajno ako pobedimo... verujem da će biti slavlja kao da smo u finalu EL.
Comment
-
Stvarno ne zelim da verujem u to...Ako nista oni odozgo nece dati tako nesto...To bi bio presedan...nista od toga..3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Originally posted by LosmiSK View PostStvarno ne zelim da verujem u to...Ako nista oni odozgo nece dati tako nesto...To bi bio presedan...nista od toga..
U Beogradu je Final Four i ne sme ništa da omete finale,
naročito ne gledaoci !
Tako da na tribinama neće biti ništa!
Comment
-
Originally posted by Пера Ложач View PostNema od toga ništa !
U Beogradu je Final Four i ne sme ništa da omete finale,
naročito ne gledaoci !
Tako da na tribinama neće biti ništa!
Ja ne kazem da je to plan, ali zaista nemam mozak tih ljudi, pa tako i ne znam sta se tamo mota.
Comment
-
Nisam čitao ovih dana forum i izvinjavam se ako ponavljam nešto što je već neko pitao. Da li mislite da je bolje da Pero ne igra, jer ja očekujem da će odigrati "bratski" kao i protiv Fenera? Muka mi je od onih zajebancija sa parketa u takmičarskom meču. A svima su puna usta priče o tome kako su profesionalci i da nema emocija.
Comment
-
Originally posted by Ulični basketaš View PostNisam čitao ovih dana forum i izvinjavam se ako ponavljam nešto što je već neko pitao. Da li mislite da je bolje da Pero ne igra, jer ja očekujem da će odigrati "bratski" kao i protiv Fenera? Muka mi je od onih zajebancija sa parketa u takmičarskom meču. A svima su puna usta priče o tome kako su profesionalci i da nema emocija.
Comment
-
Originally posted by Ulični basketaš View PostNisam čitao ovih dana forum i izvinjavam se ako ponavljam nešto što je već neko pitao. Da li mislite da je bolje da Pero ne igra, jer ja očekujem da će odigrati "bratski" kao i protiv Fenera? Muka mi je od onih zajebancija sa parketa u takmičarskom meču. A svima su puna usta priče o tome kako su profesionalci i da nema emocija.
Kad je mogao nalozeno da igra za Fener protiv nas i Olimpijakosa, moze da pruzi maximum u Zvezdinom dresu protiv Olimpijakosa.
Comment
Comment