Ma realno,iznece to lesor i jovanovic,primicemo svaku po 100 poena i to je to
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Tako se postaje igrač, kad momke od 22 i 23 godine ubaciš u vatru sa prekaljenim igračima da igraju. A ovo oko primanja 100 poena na svakoj utakmici ne vredi ni komentarisati, mišljenje je kao dupe, a nekad je to neobrisano dupe.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
-
Originally posted by Czbg9 View PostMa realno,iznece to lesor i jovanovic,primicemo svaku po 100 poena i to je toLast edited by Wingwalker; 14-01-18, 14:17.
Comment
-
Originally posted by Victor BG View PostIpak nije u redu da toliko omalovazavas tim za koji navijas.
Neko ima animozitet prema nekom igracu.. Ove sezone je na tapetu Milko Bjelica, ljude nervira cak i kad odira dobro ili solidno. Srecom ove sezone nema u eipi igraca koje ja ne podnosim, ali potpno razumem ljude koje nervira Bjelica, jer nisam mogao Blazica da podnesem u nasem dresu.. Posle su me nervirali Micic, Stimac i donekle Luka. Ove sezone sam pravi srecnik jer ne moram ni jednom igracu da odbrojavam u nasem dresu, mogu potpuno da uzivam u dobrim igrama naseg kluba
Dakle pustitre ljude da se isprazne, tome i sluzi forum.. Ako u tome neko i pretera, pa pocne da troluje temu ponavljanjem postova ili preteranim vrdjanjem igraca tu su Ganac i Kronoc.. Nema sta ti i Darko i ostali tu da se brinete ili da nesto moralisete.Last edited by Antona; 14-01-18, 14:34.
Comment
-
Originally posted by Laza Kacanski View PostJa bih pozvao ove tastatuta zastitnike kluba da tu i toliku ljubav i podrsku pruze i uzivo u Pioniru.
Jel mogu da potpisem da vecina njih nije pogledala ni jedan jedini mec uzivo ove sezone.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by Dubiozni goblin View PostI jer je veznik koji ne ide na početku nezavisne recenice, vec ide posle zareza.
Mor'o sam da dodam.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
Comment