2.55kvota na nas u petak...nesto mi ne pije vodu tu...efes je bas losa ekipa,ljudi ne znaju gde biju plus su klupirali stimca i lida cini mi se,ajd vraca derik braun,ali ne vidim kako mogu da nas dobiju
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Czbg9 View Post2.55kvota na nas u petak...nesto mi ne pije vodu tu...efes je bas losa ekipa,ljudi ne znaju gde biju plus su klupirali stimca i lida cini mi se,ajd vraca derik braun,ali ne vidim kako mogu da nas dobiju
Comment
-
@Czbg9
Pa pazi u kosarci ne moze nikako biti kvota manja od 2 na oba tima tako daa samim tim ako je kvota 1.9 to svrstava nas u favorite jer onda na njih mora biti veca od dva.. Svakako mozda je malo veca nego sto treba ali to ne pravi nikakvu veliku razliku
Comment
-
Moze kvota biti manja od dva, ne moze biti veca od dva za oba tima...
Efes je favorit, doveli su Daglasa odlicnog NBA igraca, dobro ne odlicnog ali solidnog ;) za EL odlican...vratio se Brown...igraju kuci..mi izmedju dva derbija....Ja sam ovog puta na jedinici...ako dobijemo svaka nam cast...
Kvote za F8 i F4 su debilne, kao sto su debilne i nase kladionice... kad stave kvotu 1.8 da ne idemo u F8 onda cu ih postovati Oni smatraju narod kretenima i zato ih gaze kako hoce...Nase kladionice su amaterske...SVE...
Efes je favorit po svemu, sem po stanju na tabeli..3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
Comment