Ma nije lesor kriv,jednostavno alimpije ne zna da uvezba odbranu i to je to,a plus ima mrtvake u vidu antica,bjelice,tejlora i jankovica....nama odgovaraju ekipe koje imaju dobre bekove,a centre i ne koriste toliko jer ce danga i laza da ih pojedu...cim dodje ekipa sa jakom centarskom linijom bez obzira dal vrteli pnp ili pnr mi smo u opasnom problemu
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Czbg9 View PostMa nije lesor kriv,jednostavno alimpije ne zna da uvezba odbranu i to je to,a plus ima mrtvake u vidu antica,bjelice,tejlora i jankovica....nama odgovaraju ekipe koje imaju dobre bekove,a centre i ne koriste toliko jer ce danga i laza da ih pojedu...cim dodje ekipa sa jakom centarskom linijom bez obzira dal vrteli pnp ili pnr mi smo u opasnom problemu
Onaj ko je prvi rekao da papir trpi sve nije imao pojma šta će se tek sve pisati po forumima.
Comment
-
Originally posted by MannyCalavera View PostEvo ja kritikujem i napad i odbranu podjednakoNije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams
Comment
-
Originally posted by Wilde View PostAntić "mrtvak" u odbrani?
Onaj ko je prvi rekao da papir trpi sve nije imao pojma šta će se tek sve pisati po forumima.
Comment
-
Originally posted by MannyCalavera View PostZrtvujem ceo katalog za brata Djamila
Mogu ja i po trecerazrednim zabavnim programima da se snadjem za nesto, ako ce brat Djamil da trpa za nasNije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams
Comment
-
Originally posted by kankkunen View PostAl stvarno, momak bi nam legao kao poslednji deo slagalice ... džaba sve kad nema razumevanja“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by Czbg9 View PostDa,ne zato sto ne zna ili ne ume vec jer je mator i ne moze svaku utakmicu da odigra kako valja...protiv future je ispadao kao iz voza par puta3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Originally posted by MannyCalavera View PostDjamil je klasican Gulenovac Moze da nam pomogne da Kantera doteramo kad se raspadne u NBANije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
Comment
Comment