Originally posted by Samo Zvezda
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams
-
Originally posted by MannyCalavera View PostSramota, sezonci treba da bojkotuju i da traze kintu nazad. U redu je da jedna tekma bude neki poklon navijacima i sl, ili da neke budu sa simbolicnom kartom od 100 din u humanitarne svrhe ali ovo je bezobrazluk.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Comment
-
Originally posted by Samo Zvezda View PostRaspored termina1/2f PO ...prva 16-19.3 , druga 23-26.3 ., treća 30.3-2.4 . Raspored kkcz u EL 16.3 Valensija , 20.3 Pao @ ,22.3 Fener , 30.mart Real
Sa druge strane, raspored u ABA bi trebalo vise prilagoditi evropskim takmicenjima i cudi me da je Covic pristao na to.
Comment
-
Originally posted by mmajstor View PostOvi termini su besmislica. Takmicarski je Evroliga neregularna jer 11 ekipa sa A licencom nemaju ovaj pritisak u domacim sampionatima.
Sa druge strane, raspored u ABA bi trebalo vise prilagoditi evropskim takmicenjima i cudi me da je Covic pristao na to.
Comment
-
Originally posted by mmajstor View PostOvi termini su besmislica. Takmicarski je Evroliga neregularna jer 11 ekipa sa A licencom nemaju ovaj pritisak u domacim sampionatima.
Sa druge strane, raspored u ABA bi trebalo vise prilagoditi evropskim takmicenjima i cudi me da je Covic pristao na to.Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams
Comment
-
Nije poenta da li se neko buni, nego da je to nekorektno prema ljudima koji kupuju sezonske karte. Klub tako ne postuje svoje navijace. Moze klub uvek da zadrzi par stotina karata u promo svrhe i da ih podeli za promo svrhe, ugrozenoj deci i sl. Pljunuti u lice ljudima koji odvajaju ozbiljnu sumu za nase uslove je bezobrazluk. Sve zarad pune hale, ako je i bude
Comment
-
Besplatan ulaz, Alimpije ne mora aba da osvoji, ima sve... doniraj, sezonske, rasprodaje, minusi....Mi nismo svesni koliko mi ne znamo o kosarci. Pisem dosta sa strancima, iz bas dosta zemalja i mogu reci da smo mi jedno kosarkasko prkno.. Ovaj prepricava neku dudinu zajebanciju i kaze novac nije sve u modernom sportu itd....Mislim od kad pratite kosarku, ima neko ovde dodira sa kosarkom sem Zvezde...zivo me zanima...Ste gledali negde neki mec napolje, pricali sa ljudima...
Imas na celu ABA lige svog predsednika i igramo kad i EL mec 1/2 i on se zali na EL ))))))))))) pa ovo treba urezati u kamen neki...3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Meni statistika najčešće pokvari sliku, zato je izbegavam ... koji će mi .....
OK za struku, al meni kao navijaču to ne treba ... jok moreNije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
Comment
-
Originally posted by Laza Kacanski View PostJos jedan sjajan potez Uprave za besplatan ulaz protiv Cedevite.
Bravo.
Oni koji su kupovali sezonske njih ko jebe kad vidis moze se i dzabe na jedan od derbija lige.
Voimja oca.
Kakva se poruka ovim salje??????
Ulaz mora da se plati. Ovo je idiotizam
Ovo pisem kao sezonac sa dve karte. Ma, neka bude kako hoce, samo da dobijemo Cedevitu.
Comment
-
Originally posted by drakon1 View PostKako se ono kaze? "Moze nam se jer smo tako u mogucnosti"...
Ovo pisem kao sezonac sa dve karte. Ma, neka bude kako hoce, samo da dobijemo Cedevitu.
Bice mi drago ako to znaci punu dvoranu
Comment
Comment